foto: Hutomo Abrianto/Unsplash
Draugs, esi prātīgs! Nomaini vecos radiatorus!
Bizness un ekonomika
2018. gada 17. septembris, 10:30

Draugs, esi prātīgs! Nomaini vecos radiatorus!

Jauns.lv

Varētu šķist, ka tēma par radiatoru maiņa ir aktuāla tikai tiem, kas būvē vai remontē mājokli. Varu apgalvot, nebūt tā nav! Esošo radiatoru nomaiņa uz jauniem noteikti būs tavs vinnests!

Kā es nonācu līdz šādai pārliecībai? Viendien internetā uzdūros apgalvojumam, kas vedināja uz to, ka radiatori jāmaina, ja tie kalpojuši jau vismaz dekādi. Jāatzīst, ka es neesmu bijis uzdevuma augstumos, kad runa ir par to kopšanu ikdienā, kā arī tiem netika veikta ikgadējā apkope.

Nolēmu šo jautājumu izpētīt sīkāk - kāds ir piedāvājums tirgū un kurš uzņēmums piedāvā labākās kvalitātes radiatorus. Sapratu arī, ka šoreiz vēlēšos, lai produktam būtu garantija. Pabeidzot radiatoru nomaiņu, zināju - tas ir gudrākais, ko esmu veicis mājas labā pēdējo gadu garumā. Lai drauga ceļš līdz komfortam, ko sniedz jauni radiatori, nebūtu tik garš un sarežģīts kā man, apkopoju savus 5 argumentus.

1. Var ietaupīt naudu

Pie idejas par jaunu radiatoru nepieciešamību nenonācu tāpat vien. Satraukumu radīja pagājušās aukstās sezonas situācija, kad mājoklis kļuva krietni vēsāks, salīdzinot ar iepriekšējām ziemām. Lūdzu mājas pārvaldniekam siltuma padevi paaugstināt, taču situāciju tas neuzlaboja. Precīzāk, pasliktināja, jo apkures rēķina summa gandrīz dubultojās. Meklēju rokā speciālistu un aicināju pārbaudīt stāvokli. Viņš konstatēja problēmu un norādīja, ka radiatori ir savu laiku nokalpojuši. Pastāv iespēja tos atjaunot, taču izmaksas būs tuvas jaunu radiatoru vērtībai. Turklāt speciālists minēja, ka nākamajos gados šāda problēma var atkārtoties.

2. Piedāvājums ir plašs

Sākotnēji viss šķita pārāk sarežģīti. Kurp doties? Kā izvēlēties pareizo? Vēl jo vairāk, nonākot veikalā apjuku no plašā piedāvājuma klāsta - izmēri, krāsas, ražotājs… Man paveicās, ka otrs veikals manā izvēlē bija būvniecības nams “Kurši”. Patīkams bija mans pārsteigums, par to, cik profesionālu un manā situācijā iedziļinātu palīdzību es tur guvu no pārdošanas menedžera. Man tika sniegts precīzs skaidrojums par radiatoriem, to tipiem un iespējām. Kā arī ieteikts uzmanību pievērst Eiropas vadošā radiatoru ražotāja PURMO radiatoriem. 

3. Izvēlies radiatoru atbilstošu tieši savam mājoklim

Devos mājās, lai šo tēmu izrunātu ar sievu, jo zināju, viņai bez šaubām būs savs viedoklis. Bija jāizlemj, vai radiatori mūsu mājoklī būs tradicionāli, līdzīgi iepriekšējiem, vai tomēr kalpos arī kā dizaina objekti, akcentējot mūsu interjera stilu, izteiktā krāsā un ar savdabīgu pārklājumu. Būvniecības nama “Kurši” pārdevējs bija ieteicis, lai dzīvojamajā istabā, kas mūsu gadījumā ir plaša un ar daudziem logiem, radiatorus izvietojam to klasiskajā vietā, zem logiem, tāpēc vienojāmies par labu klasiskajiem, baltiem paneļu radiatoriem. Savukārt, virtuvē sekoju sievas idejai - vertikāliem radiatoriem es teiktu, zilā krāsā, bet sekojot sievas aprakstam - Vidusjūras tirkīzzilā. Vannas istabā ļāvām vaļu fantāzijas lidojumam – salātzaļam dvieļu žāvētājam, kas akcentē šajā telpā valdošajiem pelēkajiem toņiem. Šī izvēle gan tagad man viegli sit pa maciņu, jo mīļā sieviņa turpina iepirkt arī salātzaļus aksesuārus un niekus. Bet vai zini, rezultāts ir vienkārši fantastisks. 

4. Augsta kvalitāte par lielisku cenu

Kāpēc tieši PURMO? Jo šī zīmola siltumapmaiņas paneļi un konvektori ir izgatavoti no tērauda un pirms krāsošanas, no ārpuses pārklāti ar katoferēzes grunts pārklājumu.

Papildus manai jauniegūtajai pārliecībai par šī ražotāja augstajiem kvalitātes standartiem, tieši šobrīd līdz pat septembra beigām, būvniecības namā “Kurši”  PURMO radiatorus var iegādāties ar atlaidi. Tas mums lieliski ļāva ietaupīt naudiņu. 

Kādēļ tieši būvniecības namā “Kurši” iegādājamies savus foršos radiatorus? Jo man patika tas, ka man kā klientam tika piešķirts personīgais klientu menedžeris, kas man atviegloja izvēli.

“Kurši” ir liekākais būvmateriālu veikalu tīkls Latvijā, līdz ar to te tiek piedāvāta plaša izvēle. Turklāt  b/n “Kurši” klientiem spēj nodrošināt maksimāli ātru preču nogādi līdz objektam, līdz ar to ļaujot ietaupīt uz transportēšanas izmaksām.

5. Pats galvenais - garantija

Kā jau sākotnēji minēju – svarīgs izvēles nosacījums bija produkta garantija. Un tieši tāpēc būvniecības namā “Kurši” es izvēlējos PURMO radiatorus. Godīgi atzīstos, man bija pārsteigums, ka šis ražotājs piedāvā tik ilgu garantiju – 10 gadus. Pārdevējs gan pārliecināja, ka radiatori spēs kalpot vēl ilgāk un garantija tā arī nekad nebūs nepieciešama, bet ir taču patīkami apzināties, ka tāda ir!

Nu, ko! Ceru, ka esmu tev palīdzējis ar saviem padomiem! Atceries. Visu septembra mēnesi būvniecības namā “Kurši” veikalos PURMO radiatoriem ir īpaši draudzīgas atlaides!

Vairāk par “Kurši” akciju radiatoriem vari uzzināt www.kurshi.lv, kā arī par pašu zīmolu www.purmo.lv.

Reklāmas raksts sadarbībā ar "Purmo"!