foto: LETA
Skauģis ar savu "Lāču" maizi turpina uzrāvienu tirgū
Maizes ceptuve "Lāči".
2018. gada 22. jūlijs, 23:42

Skauģis ar savu "Lāču" maizi turpina uzrāvienu tirgū

Jauns.lv / LETA

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājs "Lāči" arī šogad tāpat kā pērn prognozē apgrozījuma pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, pastāstīja "Lāči" vadītājs un īpašnieks Normunds Skauģis.

'Mums ir plānots neliels [apgrozījuma] pieaugums arī šogad," sacīja "Lāči" vadītājs un īpašnieks, piebilstot, ka nelielu izaugsmi "Lāči" plāno visās darbības jomās. Viņš pastāstīja, ka līdz šā gada beigām papildus jau 16 esošajām maizes ceptuves tirdzniecības vietām plānots atvērt vēl vienu. "Vienu noteikti atvērsim līdz šā gada beigām Rīgā. Tās izveidē plānotais investīciju apmērs nav liels - apmēram 20 000 eiro," sacīja Skauģis.

Skauģis pagaidām atturējās plašāk komentēt citas "Lāču" investīcijas šim gadam, iekams attiecīgās ieceres nav īstenotas. Viņš apstiprināja, ka "Lāči" šogad turpinās strādāt arī pie jauniem produktiem. "Mēs strādājam pilnīgi visos segmentos, jautājums tikai, ko veikali izvēlas ielikt plauktos no mūsu piedāvājuma. Jau kaut ko apstiprina, esam ar produkciju plauktā, ja neapstiprina, neesam," sacīja Skauģis.

Maizes un konditorejas izstrādājumu ražotāja "Lāči" 2017.gadā strādāja ar 8,14 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt "Lāču" peļņa samazinājās par 20,7% - līdz 132 601 eiro.

"Lāči" dibināti 1995.gadā Babītes pagastā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 961 860 eiro. "Lāči" pilnībā pieder Normundam Skauģim. "Lāču ceptuvei" pieder 16 veikali Rīgā un Latvijas reģionos.