Darbu VIDā pats pamet viens no melnajā sarakstā esošajiem darbiniekiem
Tā dēvētajā VID "melnajā sarakstā" ir 29 cilvēku vārdi, nevis 173, kā izskanējis iepriekš, precizēja LTV "Panorāma". Attēlā: VID vadītājas un finanšu ministres Reiznieces-Ozolas preses konference.
Bizness un ekonomika
2016. gada 8. marts, 20:51

Darbu VIDā pats pamet viens no melnajā sarakstā esošajiem darbiniekiem

Jauns.lv

Viens no iespējami negodprātīgo darbinieku sarakstā iekļautajiem 29 Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbiniekiem pats iesniedzis atlūgumu, šovakar vēstīja LNT ziņas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

VID priekšniece Ināra Pētersone raidījumam apstiprināja, ka vakar dienestā saņemts iesniegums par darba attiecību pārtraukšanu no personas, kura iekļauta minētajā sarakstā.

Kā zināms, finanšu ministrei Danai Reizniecei-Ozolai (ZZS) iesniegtajā iespējami negodprātīgo VID darbinieku sarakstā ir iekļauti 29 VID darbinieki, šodien Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēdē apstiprināja VID ģenerāldirektore.

VID Sabiedrisko attiecību daļā norādīja, ka informācijai, kas saistīta ar, iespējams, negodprātīgo darbinieku vērtēšanu, ir ierobežota pieeja (noteikts slepenības statuss), līdz ar to VID sīkāk nekomentēs šo sarakstu.

Finanšu ministre uzdevusi Pētersonei līdz 1.maijam nodrošināt, lai tie darbinieki, pār kuriem kritusi nopietna aizdomu ēna, vairs nestrādātu esošajās VID struktūrās.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA

Tēmas