Četri cilvēki pauduši vēlmi kļūt par Valsts kancelejas direktora vietnieku
Valsts kancelejas direktors Mārtiņš Krieviņš (no kreisās) sagaida pie valdības nama Ministru prezidentu Māri Kučinski pēc uzticības balsojuma jaunizveidotajam Ministru kabinetam Saeimas ārkārtas sēdē.
Bizness un ekonomika
2016. gada 30. marts, 09:46

Četri cilvēki pauduši vēlmi kļūt par Valsts kancelejas direktora vietnieku

Jauns.lv

Konkursā uz Valsts kancelejas direktora vietnieka amatu pieteikušies četri pretendenti, pavēstīja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta direktora vietniece Zaiga Barvida.

Pieteikumu pieņemšanas termiņš noslēdzās pagājušajā nedēļā, pieteikumi tiek izvērtēti, bet patlaban nav noteikts konkrēts termiņš, kad būs zināmi konkursa rezultāti.

Konkurss uz vakanto Valsts kancelejas direktora vietnieka valsts pārvaldes un komunikāciju jautājumos amatu tika izsludināts marta vidū.

Vietnieka pienākumi būs analizēt priekšlikumus par valsts pārvaldes attīstību, tās darbības uzlabošanai un nepieciešamajiem uzlabojumiem, izmantojot inovatīvu pieeju, būs jākoordinē priekšlikumu izstrāde valsts pārvaldes klientorientētas kultūras un principu veicināšanā. Starp pienākumiem būs arī valdības un valsts pārvaldes vienotas komunikācijas politikas un sabiedrības līdzdalības politikas izstrādes vadīšana.

Lai pretendētu uz šo amatu, ir vēlams maģistra grāds sabiedrības vadībā, obligāta vismaz trīs gadu pieredze vadošā amatā valsts pārvaldē un vismaz divu gadu darba pieredze politikas plānošanā privātajā sektorā. No pretendentiem tiek prasīta iniciatīva un spēja piedāvāt risinājumus valsts pārvaldes un komunikācijas politikas pilnveidošanai, kā arī teicamas sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmes. Pretendentiem jābūt arī spējai strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos un ļoti labām angļu valodas zināšanām.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA