foto: LETA
FOTO: tā Rīgā top 200 miljonu vērtais tirdzniecības centrs - milzis "Akropole"
Skats uz daudzfunkcionālā tirdzniecības centra "Akropole" būvlaukumu.
2018. gada 16. marts, 07:46

FOTO: tā Rīgā top 200 miljonu vērtais tirdzniecības centrs - milzis "Akropole"

Jauns.lv / LETA

Jau vēstījām, ka 2016. gada 29.novembrī sākās daudzfunkcionālā tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" Maskavas ielā 257 būvniecībai. Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" kopējās investīcijas varētu būt gandrīz 200 miljoni eiro. Būvdarbus veic SIA "Merks".

Tā Rīgā top 200 miljonu vērtais tirdzniecības centrs - milzis "Akropole"

Jau vēstījām, ka 2016. gada 29.novembrī sākās daudzfunkcionālā tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" Maskavas ielā 257 būvniecībai. Tirdzniecības un izklaides ...

gallery icon
29

Tirdzniecības un izklaides centrs "Akropole" būs viens no lielākajiem iepirkšanās centriem Baltijā. Daudzfunkcionālais tirdzniecības centrs, kura kopējā platība būs aptuveni 98 000 kvadrātmetru, piedāvās vairāk nekā 200 veikalu, kafejnīcu un restorānu, ledus halli, kinoteātri, boulingu un bērnu spēļlaukumu.

Plānots, ka "Akropoles" būvniecības darbi noslēgsies 2019.gada pirmajā ceturksnī.

"Akropolis Group" ir uzņēmumu grupa, kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. Patlaban "Akropolis Group" pārvaldībā ir "Akropoles" iepirkšanās un izklaides centri Viļņā, Klaipēdā un Šauļos.

Uzņēmums ir būvējis un attīstījis arī tirdzniecības centru "Akropolis" Kauņā, kuru 2008.gadā iegādājās Vācijas investīciju fonds.