foto: Publicitātes
Jauns juvelierizstrādājumu salons SHINE viesnīcā Grand Hotel Kempinski
Bizness un ekonomika
2018. gada 12. februāris, 06:00

Jauns juvelierizstrādājumu salons SHINE viesnīcā Grand Hotel Kempinski

Karlīna Timofejeva

Paplašinot juvelierizstrādājumu tīklu, 2017.gada nogalē uzņēmums „Grenardi” atklāj salonu SHINE viesnīcā Grand Hotel Kempinski. Jaunā dizaina konceptu veido stāsts par pašpārliecinātu un mūsdienīgu personību, kura apzinās savas vēlmes un ambīcijas. Katra rotaslieta salonā ir īpaša, tāpat kā sieviete, kurai piemīt māksla mirdzēt. Salona telpās jebkuram ir iespēja piemeklēt un atrast sev atbilstošāko aksesuāru - rotu, kas izcels viņa personību un briedumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

SHINE piedāvā pazīstamāko Eiropas juvelieru zīmolu Giorgio Visconti, Nanis, Marco Bicego, Domaso, Mauboussin, Moraglione, Recarlo, Carlo Barberis, Pippo Perez, Baraka, Zancan  u.c. meistardarbus.

"Grenardi" atklāj salonu SHINE viesnīcā Grand Hotel Kempinski

Paplašinot juvelierizstrādājumu tīklu, 2017.gada nogalē uzņēmums „Grenardi” atklāj salonu SHINE viesnīcā Grand Hotel Kempinski. Jaunā dizaina konceptu veido stāsts par ...

gallery icon
9

Interjerā valda urbāns mirdzums, tāds, kas raksturīgs gan pilsētai, gan pilsētniekam. Viss kopumā veido harmoniju starp samtaini gaiši pelēko, zeltaini sudraboto toņu gammu un piesātināto krāsu detaļām, kas interjerā attēlojas kā akcenti. Silti pelēkie toņi veido gaumīgu salona tēlu, taču melnās krāsas akcenti atgādina par eleganci, izsmalcinātību, un pilsētnieka spēcīgo raksturu. Turpretī mīksto mēbeļu akcentu tonalitātē tiek atspoguļoti dārgakmeņa rubīnsarkanie toņi.

foto: Publicitātes

Siltu, mirdzošu un patīkamu noskaņu interjerā paspilgtina īpaši piemērots apgaismojums, kas izceļ piedāvāto rotu materialitāti un greznību. Lai kopumā veidotu gaisīgu vizuālo tēlu, salona mēbeļu dizains sastāv no vieglām metāla un stikla konstrukcijām, gaišiem krāsu toņiem un sudraboti zeltītām krāsu detaļām.

Salona interjera dizaina autori ir birojs „Neoklasika”, interjera dizaina uzņēmums, kuru dibinājuši Karīna un Ulvis Ābiķi. Viņu radošā doma balstīta cieņā pret vēsturiskiem stiliem un aizrautībā ar modernā dizaina tendencēm. 25 gadu garumā radītie augsta līmeņa interjera dizaina projekti, ir devuši „Neoklasikai” starptautisku atpazīstamību un neskaitāmas publikācijas.

Pirmais salons SHINE Latvijā tika atklāts 2006. gadā t/c Galerija Centrs un šodien kopā ar GRENARDI veikalu ķēdi tas nodrošina uzņēmuma „Grenardi” darbību vairākos tirgus segmentos – vidējā, augstā un ekskluzīvā. Uzņēmums, kas dibināts Latvija pirms vairāk kā 17 gadiem, 20 veikalos Latvijā un Igaunijā piedāvā visdažādākajām gaumēm, stilam un iespējām piemērotu juvelierizstrādājumu sortimentu un pakalpojumus.