Klientu diena dzīvokļu projektā RiverPark 21. aprīlī – rezervējiet dzīvokli un saņemiet dāvanā virtuves iekārtu 5000 EUR vērtībā!
Bizness un ekonomika
2016. gada 19. aprīlis, 10:38

Klientu diena dzīvokļu projektā RiverPark 21. aprīlī – rezervējiet dzīvokli un saņemiet dāvanā virtuves iekārtu 5000 EUR vērtībā!

Jauns.lv

21. aprīlī dzīvokļu projektā “RiverPark” notiks Klientu diena, informē projekta attīstītājs "Interbaltija". No plkst. 16:00 līdz 21:00 visi apmeklētāji varēs aplūkot “RiverPark” dzīvokļus, saņemt atlaides līdz 18%, kā arī izmantot īpašu rezervācijas bonusu: pirmajiem 5 pircējiem tiks dāvināta virtuves iekārta 5000 EUR vērtībā!

RiverPark dzīvokļi ir kvalitatīvi, komfortabli un mūsdienīgi. Tos jau iegādājušies pircēji gan no Latvijas, gan no daudzām citām tuvām un tālām valstīm, stāsta “Interbaltija” valdes priekšsēdētājs Ainārs Škapars.

Piedāvājums ir izdevīgs arī tāpēc, ka papildus ir iespējams saņemt gan 90% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim uz 10 gadiem, ko piešķīrusi Rīgas dome, gan iegādāties dzīvokli uz nomaksu bez bankas starpniecības.

“Esam pirmie Latvijā, kas nodrošina šādu nomaksas veidu,” stāsta Ainārs Škapars, “Pierādot to, ka attīstītājs “Interbaltija” vienmēr nāk ar svaigām idejām, mēs piedāvājam dzīvokļus uz nomaksu bez bankas starpniecības un 5000 EUR vērto virtuves iekārtu iegūt dāvanā, veicot dzīvokļa rezervāciju.”

Klientu dienas apmeklētāji apskatīs no divu līdz četrām istabām pilnas apdares dzīvokļus, ar platībām no 40 līdz 165 m2, kā arī varēs izmantot īpašus piedāvājumus dzīvokļiem ar akcijas cenām. Klientu dienās būs iespējams saņemt informāciju arī par pieejamajiem hipotekārā kredīta veidiem mājokļa iegādei.

““RiverPark” dzīvokļu pircēji augsti novērtējuši mūsu izvirzītās kvalitātes prasības.”, ziņo projekta attīstītāji, “Būvējot mūra starpsienas, mēs ar tām aizstājam riģipsi. Šādu darba stilu ieviesuši skandināvu būvnieki. Plastikāta palodzes un kartona durvis atstājam “eiroremonta” cienītājiem citos projektos. Uzsvars ir uz pilnvērtīgiem, dabīgiem, kvalitatīviem celtniecības materiāliem. Nāciet un pārliecinieties par mūsu veidoto dzīves telpu!”

Sīkāka informācija par “RiverPark” klientu dienām 21. aprīlī pieejama mājaslapā -

www.riverpark.lv

  Dzīvokļu projekts RiverPark


Reklāmas raksts sadabībā ar RiverPark / Publicitātes foto