foto: Publicitātes
Augstākās klases dzērieni par īpašām svētku cenām “Supreme” pop-up veikalā t/c Spice
Bizness un ekonomika
2017. gada 16. novembris, 18:12

Augstākās klases dzērieni par īpašām svētku cenām “Supreme” pop-up veikalā t/c Spice

Karlīna Timofejeva

TC Spice atvērts īpašs “Supreme” pop-up veikals, kurā izcilas kvalitātes cienītāji var iegādāties tādus augstākās klases alkoholisko dzērienu zīmolu produktus kā Chivas Regal, G.H.Mumm, Martell u.c. par īpašām svētku cenām. Tas vēl nav viss – “Supreme” pop-up veikala apmeklētājiem būs arī iespēja apgūt jaunas kokteiļu gatavošanas prasmes, vērojot paraugdemonstrējumus no dzērienu eksperta Edgara Grišuļa. Padariet savu svētku mielastu svinīgu ar iecienītāko dzērienu un pārsteidziet mīļos ar ekskluzīvu dāvanu!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kokteiļu meistarklases notiks svētku dienās, gaidot apmeklētājus 18. novembrī plkst. 15:00-17:00, 19. novembrī plkst. 17:00-19:00 un 20. novembrī plkst. 15:00-17:00.

foto: Publicitātes

Latvijas Valsts dzimšanas diena ir zīmīgs iemesls sevis un savu tuvinieku palutināšanai, iegādājoties kvalitatīvus alkoholiskos dzērienus, īpaši ja tādi pasaulē izplatīti zīmoli kā viskijs Chivas Regal, šampanietis G.H.Mumm, Martell konjaks, Four Roses burbons u.c.

Svētkus ikviens var radīt sev pats, pagatavojot labu kokteili no iecienītākā dzēriena. Vai esat kādreiz garšojuši Old Fashioned kokteili ar Four Roses burbonu vai Manhattan/Rob Roy ar Chivas Regal viskiju? Šos un citus kokteiļus jūs varat iemācīties pagatavot pats, mācoties no Latvijā atzīta dzērienu eksperta Edgara Grišuļa.

foto: Publicitātes

“Supreme” pop-up veikals atrodas TC Spice otrajā stāvā, blakus ēdināšanas restorānam “Lido”. “Supreme” pop-up veikals ir atvērts katru dienu no plkst. 10:00 – 22:00 un gaidīs pircējus līdz pat 31.decembrim ieskaitot.

foto: Publicitātes

Reklāmas raksts sadarbībā ar MM&A.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Tēmas