foto: Rojs Maizītis
Investējot 600 000 eiro, Imantā tiek atvērts jauns "LIDO" restorāns
"LIDO" īpašnieks Gunārs Ķirsons atkāšanas pasākumā mielojās ar ceptu desiņu un kāpostiem.
Bizness un ekonomika
2017. gada 20. oktobris, 11:16

Investējot 600 000 eiro, Imantā tiek atvērts jauns "LIDO" restorāns

Kasjauns.lv

Ceturtdien, 19. oktobrī, Imantas tirdzniecības centrā „Damme” durvis klientiem vēris jauns "LIDO" restorāns. "LIDO Damme" ir uzņēmuma trīspadsmitais restorāns Rīgā un tās apkaimē, un restorāna izveidē uzņēmums investējis 600 tūkstošus eiro.

Imantā atver jaunu "LIDO" restorānu

Ceturtdien, 19. oktobrī, Imantas tirdzniecības centrā „Damme” durvis klientiem vēris jauns "LIDO" restorāns. "LIDO Damme" ir uzņēmuma trīspadsmitais restorāns Rīgā ...

gallery icon
118

“"LIDO" pirmajā vietā vienmēr bijusi ēdiena kvalitāte, ar to saprotot svaigu, īstu, bez mākslīgajām pārtikas piedevām gatavotu ēdienu. Attīstoties, kļūstot arvien pieejamākiem Latvijas un nu jau arī Igaunijas un Vācijas iedzīvotājiem, kā arī ejot līdzi laikam, šī mūsu prioritāte paliek nemainīga. Esmu lepns, ka arī šajā Imantas mūsdienīgajā "LIDO" restorānā apmeklētāji varēs baudīt maltīti, kas dos īstu enerģiju. Atklājot šo trīspadsmito "LIDO" restorānu un šogad svinot 30 gadu jubileju, vislielāko paldies ir pelnījusi visa komanda, bez kā šie augstvērtīgie produkti nesatiktu savu “ēdāju”,” atklājot jauno restorānu Imantā, atzīmēja Gunārs Ķirsons, AS "LIDO" īpašnieks un Padomes priekšsēdētājs.

"LIDO Damme" tiek ieturēts jaunākajos uzņēmuma restorānos – LIDO Apelsīns un Origo – ieviestais dizaina koncepts, un tā autore ir māksliniece Evija Ķirsone.

Jaunais restorāns izceļas ar vēl kādu jaunumu – tā darbinieki valkās košus, pazīstamās pašmāju modes dizaineres Indras Komarovas darinātus tērpus.

"LIDO Damme" kopumā ieņem 390 kvadrātmetru lielu platību. Restorāns varēs uzņemt līdz pat 140 klientiem vienlaikus, turklāt vasaras sezonā paredzēts izveidot arī āra terasi. Ģimeņu ērtībām restorāna telpās izvietots bērnu stūrītis.

"LIDO Damme" ir pirmais no "LIDO" vidējā lieluma restorāniem, kas mazajiem klientiem ik dienu piedāvās izvēlēties uztura speciālista izstrādātu bērnu komplektu.

Restorāns apmeklētājiem būs atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 21.00. Tajā strādās 25 darbinieki.