foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Tā izskatās iekārotākais īpašums "Airbnb" - virs 700 eiro par divām naktīm koka namiņā
Tūrisms
2018. gada 21. septembris, 06:25

Tā izskatās iekārotākais īpašums "Airbnb" - virs 700 eiro par divām naktīm koka namiņā

Kasjauns.lv

Atlantā, kas atrodas ASV Džordžijas štatā, mežā "noslēpies" īpašums, kurš var lepoties ar iekārojamākā īstermiņa īres servisa "Airbnb" mājokļa titulu. Namiņš kokā ir rezervēts vairākus mēnešus uz priekšu, lai arī nakšņošana tajā nebūt nav lēts prieks. 

Īpašums sastāv no trim kokos izbūvētiem namiņiem, kas savienoti ar trošu tiltiņiem.

Tajā ir guļamistaba, dzīvojamā istaba un vannasistaba. Nakts iekārojamākajā namā maksā aptuveni 321 eiro, taču noteikumi paredz, ka minimālais īres laiks ir divas diennaktis. Lai namiņā pārnakšņotu minimālās divas naktis, atpūtniekiem nāksies atlicināt 776 eiro, jo 21 eiro vēl būs jāpiemaksā par tīrīšanu, bet 113 eiro ir servisa nodeva, kas nonāk "Airbnb" rīcībā kā komisija par platformas izmantošanu. 

Zīmīgi, ka namiņš, lai arī ir koku un zaļumu ieskauts, patiesībā atrodas vien dažu minūšu attālumā no pašas Atlantas centra. Tātad arī nokļūšana turp nekādas problēmas nesagādās.

Spriežot pēc atsauksmēm pie īpašuma profila, viesi bijuši sajūsmā par palikšanu šajā vietā, norādot, ka gaisotne tajā bijusi patiesi relaksējoša. 

Šim namiņam veltīti neskaitāmi raksti, sižeti un pat raidījumi, un jau vairākus gadus pēc kārtas tas tiek iekļauts dažādos iekārojamāko "airbnb" īres mitekļu sarakstos. 

Lūk, kā tur izskatās: