Bizness un ekonomika
2016. gada 11. maijs, 19:28

"airBaltic" piedāvā reģistrēties lidojumam 5 dienas pirms reisa

Jauns.lv

Sākot ar šī gada maiju, Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" ievieš uzlabojumus interneta un mobilās reģistrācijas sistēmā, piedāvājot pasažieriem reģistrēties lidojumam piecas dienas iepriekš, informēja lidsabiedrībā.

Klientu apkalpošanas un virszemes operāciju viceprezidente Laura Vecvanaga skaidro, ka pasažieri jau laicīgi varēs izvēlēties sev vēlamo vietu lidmašīnā un pabeigt reģistrāciju uz jebkuru reisu, kas tiks izpildīts nākamajās piecās dienās.

Reģistrācija internetā tagad pieejama 118 stundas pirms plānotā reisa izlidošanas, iepriekšējo trīs dienu vietā. Reģistrācija internetā ir pieejama līdz brīdim, kad lidostā tiek slēgts reģistrēšanās sektors. Veicot reģistrāciju internetā, pasažieri, kuriem nav reģistrējamās bagāžas, var doties tieši uz lidostas drošības kontroles punktu. Savukārt pasažieriem, kuriem ir reģistrējamā bagāža, tā ir jānodod tam speciāli paredzētā vietā.

Pasažieriem, kuri vēlas izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā, šis pakalpojums tiek piedāvāts par 30 eiro. Bezmaksas reģistrāciju iespējams veikt pašreģistrācijas automātos, kas pieejami Rīgas, Stokholmas un Kopenhāgenas lidostās.

"airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80,05% akciju, bet Ralfam Dīteram Montāgam-Girmesam ar viņam pilnībā piederošu SIA "Aircraft Leasing 1" pieder aptuveni 20%. "airBaltic" flotē ir 24 lidmašīnas: 12 "Boeing 737" un 12 "Bombardier Q400 NextGen".

LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA