foto: Publicitātes foto
Finanšu ministrijā tiek atklāta bērnistaba
Bizness un ekonomika
2017. gada 26. aprīlis, 14:08

Finanšu ministrijā tiek atklāta bērnistaba

Finanšu ministrija

Ar jautrām dziesmām, baloniem un bērnu smaidiem Finanšu ministrijā (FM) trešdien, 26. aprīlī, tika atklāta mājīga bērnistaba. Ņemot vērā ministrijas lielo darbinieku skaitu un pieprasījumu pēc šādas telpas, it īpaši atvaļinājumu un brīvlaiku periodā, bērnistaba dos iespēju ministrijas darbiniekiem atrasties darbā, pildīt darba pienākumus un vienlaicīgi būt kopā ar savu bērnu.

“Man ir liels prieks atklāt šo mājīgo bērnistabu, kas kalpos kā ministrijas darbiniekiem, tā viņu mazajām atvasēm. Mūsu vērtība ir laimīgs un novērtēts darbinieks, tādēļ svarīgi darba pienākumu veikšanai radīt maksimāli ērtu darba vidi. Lai cik rūpīgi mēs, vecāki, plānotu bērnu ikdienas gaitas, ne visas situācijas ir paredzamas. Brīžos, kad bērnu  nav ar ko atstāt, risinājums būs jaunatklātā bērnistaba,” atklājot bērnistabu atzīmēja finanšu ministre Dana Reizniece – Ozola.

Finanšu ministrijā tiek atklāta bērnistaba

gallery icon
6

Istaba ir veidota tā, lai tajā var uzturēties dažāda vecuma bērni kopā ar saviem vecākiem. Bērnistaba ir ierīkota ar finanšu ministrijas darbinieku atbalstu, kuri ir sagādājuši krāsojamus zīmējumus, dažādas bērnu mantiņas un grāmatas. Bērnu ērtībai paredzēti arī mīksti sēžammaisi. Tāpat telpa aprīkota ar darba galdu un datoru, kas būs bērnu vecāku rīcībā, lai paveiktu ikdienas darba pienākumus.

FM Nodokļu analīzes departamenta pārstāvis Egīls Zarakovskis: “Priecājos, ka beidzot pie mums ministrijā ir bērnistaba. Ir reizes, kad nav citu iespēju, kā ņemt līdzi bērnu uz darbu, un nu, tieši šim nolūkam ierīkota speciāla telpa, kurā mazais varēs spēlēties, zīmēt, krāsot, lasīt, bet kāds no vecākiem – darīt darba lietas. Paldies par šāda veida atbalstu!”