foto: Publicitātes foto
Pērkot dzīvokli, dāvanā – auto! RiverPark Klientu diena 29. aprīlī
Dāvana!
Bizness un ekonomika
2017. gada 26. aprīlis, 13:30

Pērkot dzīvokli, dāvanā – auto! RiverPark Klientu diena 29. aprīlī

Karlīna Timofejeva

RiverPark dzīvokļu projekta attīstītājs, Interbaltija – aicina apmeklēt Klientu Dienu, kas notiks sestdien, 29. aprīlī, no plkst. 11:00 līdz 16:00. Apmeklētājus sagaida dzīvokļu apskates, kā arī īpašais piedāvājums, pērkot dzīvokli - AUTOMAŠĪNA "KIA", VIRTUVES IEKĀRTA, AUTO STĀVVIETA vai NOLIKTAVA dāvanā! Klientu dienu var apmeklēt ikviens, bez iepriekšējā pieraksta.

RiverPark Klientu dienas dāvana - automašīna

RIVERPARK dzīvokļu projekta attīstītājs, Interbaltija – aicina apmeklēt Klientu Dienu, kas notiks sestdien, 29. aprīlī, no plkst. 11:00 līdz ...

gallery icon
5

“Kādam var likties, ka tas ir kārtējais reklāmas “triks”, lai pārdotu vairāk dzīvokļu”, stāsta Ainārs, “Taču reālā situācija ir pilnīgi citādāka. Pastāv vairāki būtiski iemesli, kāpēc esam nākuši ar šādu kampaņu.

Pēdējā laikā saskārāmies ar diviem gadījumiem, kad vietējiem iedzīvotājiem nepiešķīra hipotekāro kredītu, jo bankā paņemts jau auto līzinga aizdevums. Nenoliedzami – šāds bankas atteikums ir būtisks šķērslis mājvietas iegādes jautājumā, un RiverPark attīstītāji ir gatavi palīdzēt to risināt ar šādas kampaņas palīdzību.

Otrs iemesls – vēlme atbalstīt jaunās ģimenes. Ģimenei paplašinoties, bieži tiek palielināta arī dzīves telpa. Par nenoliedzami svarīgu kļūst transports, ar kuru ģimene pārvietojas. Esam izraudzījušies ekonomisku, mūsdienīgu un ģimenes vajadzībām atbilstošu auto – KIA SEED SW, kas atrisina arī šo jautājumu. Ceram, ka piedāvājums gūs atbalstu ne vien no ārzemju, bet arī no vietējo pircēju puses. Piemēram, līzinga maksājums šādai automašīnai ir 306 EUR mēnesī, bet mūsu dzīvokļa hipotekārais mēneša maksājums sākas no 345 EUR mēnesī. Par vienu aizdevumu Jūs saņemat divus īpašumus.

RiverPark ir skaista un mūsdienīga mājvieta, logos paveras skati uz jahtām, ūdeni, baznīcu, Vecrīgu. Pilsētas svētku laikā iespējams vērot salūtu – neizejot no mājām! Daudziem RiverPark dzīvokļiem iebūvētas skaistas, modernas virtuves – Klientu dienas ietvaros varēs aplūkot arī tās.

Ja interesējaties par izdevīgiem dzīvokļa piedāvājumiem un iespējām saņemt automašīnu dāvanā, laipni aicināti 29. aprīlī!

 “Jūs novērtēsiet dzīves telpas dažādos RiverPark stāvos, skaistākos Vecrīgas panorāmas un apkārtnes skatus,” stāsta attīstītāji.

2015. gadā RiverPark tika iekļauts Latvijas populārāko nekustamo objektu sarakstā Latvijā, un kļuva ne vien par ērtu mājvietu “pie upes un parka”, bet arī par izdevīgu kapitālieguldījumu. Tas atrodas Pārdaugavā, pie Uzvaras parka, 5-10 minūšu attālumā no Vecrīgas un pilsētas centra. Blakus atrodas jaunā Nacionālā bibliotēka, AB dambis, SPA atpūtas zona viesnīcā Radisson Blu Daugava, tirdzniecības centrs “Olimpia”, kā arī citi nozīmīgi un skaisti objekti.

Labs iemesls iegādāties RiverPark dzīvokli – zemi komunālie maksājumi. Piemēram, apkures izmaksas te ir DIVREIZ zemākas, nekā vidējās apkures izmaksas visā Rīgā. Pateicoties tam, ka ēka ir energoefektīva, Rīgas dome pircējiem piešķīrusi 90% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim uz 10 gadiem.

Laipni aicināti uz Klientu dienu sestdien, 29. aprīlī, no plkst. 11:00 – 16:00! Klientu dienu var brīvi apmeklēt ikviens, bez reģistrācijas.