foto: Publicitātes foto
"Positivus" meklē tos, kas festivālā pabaros. Jāspēj piedāvāt arī ēdiens par 4 eiro
AICINA PIETEIKTIES ĒDINĀTĀJUS TIRDZNIECĪBAI POSITIVUS FESTIVĀLĀ.
Tūrisms
2017. gada 20. aprīlis, 08:14

"Positivus" meklē tos, kas festivālā pabaros. Jāspēj piedāvāt arī ēdiens par 4 eiro

Kasjauns.lv

Festivāla komanda portālu Kasjauns.lv informē, ka ik gadu Positivus festivālā trīs dienu garumā var baudīt ne vien labu mūziku, bet arī garšīgu un daudzveidīgu ēdienu, ko festivāla apmeklētāji atzinuši par vienu no labākajiem, kāds pieejams brīvdabas pasākumos. Arī šovasar Positivus organizatori apmeklētājiem piedāvās vairākas ēdināšanas zonas un, sākot no šodienas līdz pat 19. maijam, aicina pieteikties ēdinātājus, kuri vēlas palutināt festivāla apmeklētājus ar garšu daudzveidību.

Šogad Positivus festivāla teritorijā gaidāmi vairāki jaunumi, tostarp lielās ēdināšanas telts jeb Food Court vietā būs izveidotas divas atsevišķas ēdināšanas zonas, kas atradīsies jaunās vietās. Kā katru gadu, pa ceļam no Nordea skatuves uz galveno skatuvi priežu paēnā būs patvērusies veselīgā ēdiena oāze Fresh Garden, kas piedāvā veselīgu, veģetāriešiem, vegāniem un svaigēdājiem piemērotu ēdienkarti, savukārt kārdinošu un sātīgu uzkodu treileri šovasar būs izvietoti nevis vienuviet, bet dažādās vietās visā festivāla norises teritorijā. Lai parūpētos par sātīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām, darbosies arī tradicionālā ēdināšanas zona telšu pilsētiņā.

Ēdinātāji, kas vēlas piedalīties Positivus festivālā, savus pieteikumus aicināti sūtīt uz e-pastu food@positivus.com līdz 19. maijam. Anketu iespējams lejupielādēt festivāla mājaslapā: https://www.positivusfestival.com/lv/tirgotajiem/. Positivus festivāla komanda ik gadu cenšas arvien pilveidot piedāvātā ēdiena klāstu, rūpīgi izvērtējot katru pieteikumu un pievēršot īpašu uzmanību piedāvātajai ēdienkartei. Šogad ēdinātāji tiek aicināti piedāvājumā iekļaut arī vismaz vienu ēdienu, kas nemaksā vairāk kā 4 eiro. Izvērtējot pieteikumus, vērā tiek ņemta arī tirdzniecības vietas iekārtojuma ideja un atbilstība kopējai festivāla noskaņai.

Tēmas