Smagas traumas gūst 34 gadus vecs velosipēdists, kurš ietriecies atvērta auto durvīs
Esiet uzmanīgi, ar velosipēdu braucot garām automašīnām! Stāvoša auto durvis kāds var atvērt jebkurā mirklī, un sadursme var būt ļoti smaga.
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 21. maijs, 15:55

Smagas traumas gūst 34 gadus vecs velosipēdists, kurš ietriecies atvērta auto durvīs

Jauns.lv

Vakar Rīgā kāds velosipēdists guvis smagas traumas, ietriecoties atvērtās automašīnas durvīs, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa pastāstīja, ka 34 gadus vecs vīrietis, kurš braucis ar velosipēdu, pēc negadījuma nogādāts slimnīcā, jo guvis galvas, vēdera, rokas traumas, kā arī astes kaula lūzumu.

Piektdien, braucot ar velosipēdu, traumas guvuši vēl vairāki cilvēki. Kāds 48 gadus vecs vīrietis negadījumā guvis iekšējo orgānu bojājumus, bet 41 gadu veca sieviete - kājas lūzumu.

Valsts policija aģentūru LETA informēja, ka Daugavpilī 16 gadus vecs jaunietis ar velosipēdu, uzbraucis priekšā braucošai automašīnai. Jaunietis vērsās pēc mediķu palīdzības. Tāpat slimnīcā nogādāts arī kāds 29 gadus vecs vīrietis, kurš braucis ar motorolleri un cietis sadursmē ar automašīnu.

Savukārt kāds 49 gadus vecs vīrietis Rīgā izraisījis sadursmi ar sastrēgumā stāvošu transportlīdzekli. Negadījumā cieta 38 gadus veca sieviete, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī ātrās palīdzības mediķi devušies uz 1136 izsaukumiem, no kuriem 213 bija saitīti ar dažādām traumām.

LETA/ Foto: Shutterstock