foto: Shutterstock
Lūdz neiepirkties vietnē Tvshopextra.lv
Patērētāju interešu aizstāvības asociācija mudina neiepirkties vietnē "tvshopextra.lv".
2017. gada 24. marts, 18:00

Lūdz neiepirkties vietnē Tvshopextra.lv

LETA

Latvijas Patērētāju interešu aizstāvības asociācija (LPIAA) mudina patērētāju neveikt pirkumus vietnē "tvshopextra.lv", informē LPIAA pārstāvis Andrejs Vanags.

Viņš skaidro, ka tas ir saistīts par Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) konstatējumu, ka uzņēmums SIA "TvshopExtra.lv", kas pārvalda vietni "tvshopextra.lv", ir veicis negodīgu komercpraksi.

Jau vēstīts, ka PTAC ir pieņēmis lēmumu, ar kuru uzliek "TVshopExtra.lv" izbeigt negodīgu komercpraksi, informēja PTAC pārstāvji.

PTAC konstatējis, ka uzņēmums sniedz patērētājiem neatbilstošu informāciju par atteikuma tiesībām, bet gadījumos, kad patērētājs vēlas izmantot atteikuma tiesības, ietur līdz 50% no pirkuma summas, kas rada zaudējumus patērētājiem.

PTAC par uzņēmumu "TVshopExtra.lv" ir saņēmis piecu patērētāju sūdzības saistībā ar interneta vietnē "https://www.tvshopextra.lv/" veiktajiem pirkumiem.

Lēmums, ar kuru "TVshopExtra.lv" uzlikts pienākums izbeigt negodīgu komercpraksi, pieņemts 6.martā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "TVshopExtra.lv" dibināta 2014.gada 15.jūlijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. "TVshopExtra.lv" pilnībā pieder SIA "IP Investments", kuras vienīgais īpašnieks ir Armīns Runčs.