Latvijas vēstniecība Zviedrijā meklē ļoti daudzpusīgu mājas pārvaldnieku
Latvijas vēstniecība Stokholmā meklē mājas pārvaldnieku-šoferi ar namdara iemaņām un izpratni par IT.
Bizness un ekonomika
2016. gada 11. jūnijs, 19:01

Latvijas vēstniecība Zviedrijā meklē ļoti daudzpusīgu mājas pārvaldnieku

Jauns.lv

Latvijas vēstniecībai Zviedrijā steidzami vajadzīgs šoferis un mājas pārvaldnieks, līdz ar to tā aicina interesentus pieteikties uz amata vietu.

Latvijas vēstniecības šoferim-mājas pārvaldniekam Stokholmā nepieciešama atbildīga un saudzīga attieksme pret valsts mantu, īpašumu, kā arī jāprot prasmīgi vadīt automašīna. Potenciālajam amata kandidātam jābūt gatavam rūpēties arī par mašīnu apkopi.

Tāpat interesentiem vēlamas namdara vai amatnieka iemaņas, izpratne un zināšanas par informācijas tehnoloģiju un telefonu sakariem. Viņam būs jākopj vēstniecības pagalms, dārzs un ēkas teritorija ielas pusē.

Potenciālajam amata kandidātam jābūt gatavam dažkārt strādāt vēlu vakaros, agros rītos un brīvdienās. Viņam arī vēlamas zviedru un angļu valodas zināšanas.

Savā pieteikumā interesentiem uz vēstniecības oficiālo e-pasta adresi līdz 30.jūnijam jānosūta CV un motivācijas vēstule, kurā jāapraksta savas spējas, prasmes, zināšanas, kā arī jāpamato tas, kāpēc ir vēlme strādāt Latvijas vēstniecībā Zviedrijā.

LETA/Foto: Google maps

Tēmas

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.