220.lv - mobilais veikals - Ērti lietojams interneta veikals Tavā mobilajā ierīcē!
Bizness un ekonomika
2016. gada 20. jūnijs, 17:08

220.lv - mobilais veikals - Ērti lietojams interneta veikals Tavā mobilajā ierīcē!

Jauns.lv

Viedtālruņa saturā mūsdienās sastopamas neskaitāmi daudzas aplikācijas. Jebkurā viedtālrunī pieejama sava “krātuve”, kur iespējams lejupielādēt aplikācijas visdažādākajiem mērķiem. Android platformas viedtālruņiem (un arī planšetdatoriem) iespējams lejupielādēt gana daudz brīvpiekļuves aplikāciju Google Play veikalā. Apple platformas ierīcēm pieejams tik zināmais un populārais iTunes veikals, kurā iespējams lejuplādēt dažādas noderīgas aplikācijas un, galvenokārt, mūziku.

Pieejamas aplikācijas gan izklaidei – spēles, mūzika, filmas, grāmatas, gan lietotnes un aplikācijas sportam, darbam, veselībai, aktīvam dzīvesveidam, meditācijai attēlu apstrādei, saziņai, informācijas ātrākai iegūšanai par dažādām tēmām. Kopumā, aplikāciju ir neskaitāmi daudz un, vai nu bezmaksas vai maksas formātā, tās var iegūt jebkurš viedtālruņa vai

planšetdatora

lietotājs. Rūpīgi izvēloties lejuplādēt savā ierīcē sev patiešām vērtīgas un nepieciešamas aplikācijas varam krietni vien atvieglot savu ikdienu.

Ja viedtālrunī ir aplikācija sabiedriskā transporta grafikiem, navigācija, epasta ērtāka pārlūkošanas aplikācija, dažādas sociālo tīklu aplikācijas, piezīmju aplikācija un dažādas citi vērtīgi papildinājumi, ikdiena, izmantojot viedtālruni, var kļūt krietni vien ērtāka un vienkāršāka.

Bet – aplikāciju klāsts arvien pieaug, piedāvājot jaunas un noderīgas aplikācijas lietotājiem. Piemēram, ja esam Apple viedtālruņa vai planšetes lietotāji, iTunes piedāvā lejupielādēt pavisam jaunu un noderīgu aplikāciju – mobilais veikals 220.lv . Ja mēdzam ikdienā ielūkoties interneta veikalos, lai noskaidrotu kādas preces cenu, vai vienkārši pārlūkot piedāvājumu, tieši interneta veikals 220.lv ir tas, kur ielūkojamies vispirms. Kā viens no lielākajiem un populārākajiem interneta veikaliem Latvijā, 220.lv ir ieguvis lielu pircēju atsaucību.

Tagad pieejamais jaunums – 220.lv mobilais veikals – ir vienkārša iespēja piekļūt nepieciešamajai informācijai par dažādām precēm arī no viedtālruņa.

Darbības, lai tiktu pie mobilā veikala savā ierīcē, tikpat vienkāršas, kā lejupielādējot jebkuru citu aplikāciju - ielādējiet 220.lv aplikāciju savā viedtālrunī vai planšetdatorā un šķirstiet katalogu ar vairāk kā 200 000 precēm, visur, kur pieejams internets. Aplikācijā iespējams izmantot ērtu meklēšanas un filtrēšanas veidu ar kura palīdzību nepieciešamās preces būs iespējams atrast vien ar dažiem pieskārieniem ekrānam.  Tieši tikpat vienkārši ir arī iepirkties 220.lv, izmantojot mobilo aplikāciju – iespējams veikt drošu un ērtu preču apmaksu: ar bankas karti, pārskaitījumu caur interneta banku, līzingu, kā arī skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī. Iepirkties 220.lv mobilajā aplikācijā ir tieši tāpat, kā izmantojot mājaslapu – preču apmaksa, pasūtījuma noformēšana un piegādes iespēju izvēle – atšķirība vien tā, ka ar mobilo aplikāciju iepirkšanās iespējama jebkurā vietā, kur vien pieejams internets un viedtālrunis.

Mobilajā aplikācijā 220.lv iespējams šķirot preces pēc kategorijām, meklēt preces ar meklēšanas, filtrēšanas un grupēšanas funkcijām, pārlapot katalogu un saņemiet citu līdzīgu preču ieteikumus. Lasīt atsauksmes un uzzināt par akcijām un izpārdošanām, sekot līdzi saviem pasūtījumiem. Ar 220.lv mobilo aplikāciju savu iepirkumu grozu Jūs atradīsiet visur - datorā, planšetē vai telefonā. Viss, kas jāizdara, jāieiet savā 220.lv lietotāja kontā.

220.lv preču kategorijās ietilpst smaržas, kosmētika, datortehnika, sadzīves tehnika un elektropreces, sporta preces, preces brīvā laika pavadīšanai, tūrisma preces, santehnika, preces remonta veikšanai, siltināšanas preces, mēbeles un mājas interjera preces, mobilie telefoni, foto un video preces, preces dārzam, preces mājas mīluļiem, preces bērniem un jaundzimušajiem, preces mājas labiekārtošanai, preces virtuvei un sadzīvei, drēbes, apavi, aksesuāri, autopreces, dāvanas, svētku atribūtika- Jūsu veikals dīvānā.

Pirmie aplikācijas lietotāji jau snieguši pozitīvas atsauksmes par jauno 220.lv mobilo veikalu, norādot, ka iepirkšanās 220.lv kļuvusi vēl ērtāka, vienkāršāka un patīkamāka.

Ar mobilo interneta veikalu 220.lv iepirkšanās vēl nekad nav bijusi tik vienkārša!

Reklāmas raksts sadarbībā ar 220.lv / Foto: Shutterstock