Samsung paceļ latiņu televizora ekrāna kvalitātē jaunā līmenī
Bizness un ekonomika
2016. gada 8. jūlijs, 15:05

Samsung paceļ latiņu televizora ekrāna kvalitātē jaunā līmenī

Jauns.lv

Attīstoties tehnoloģijām, pieaug arī cilvēku prasības. Ikviens no mums vēlas televizoru, kuram būtu vislabākā izšķirtspēja, krāsu gamma, kā arī audio sistēma. Sasmung piedāvā cilvēkiem jaunākās klases televizorus, kuri noteikti spēs iepriecināt ikvienu, kurš novērtē televizoru sniegtās priekšrocības.

Runājot par Samsung jaunākās klases televizoriem, noteikti ir nepieciešams pieminēt attēla kvalitāti. Tā kvalitāte ir pacēlusi latiņu, piedāvājot lietotājiem vēl labāku, skaidrāku un piesātinātāku attēlu. Tādu pieredzi vēl noteikti nebūs redzējis neviens Samsung iepriekšējo televizoru lietotājs. Šie televizori atšķiras ar to, ka ir aprīkoti ar kvantu punktu tehnoloģiju. Tas nozīmē, ka displeja sastāvā ir kristāli, kuri ir mazāki par 1/10 000 daļu no Tava mata izmēra. Tu noteikti spēj iedomāties, cik kvalitatīvs un izteiksmīgs attēls ir pieejams ar šādu televizoru.

Arī fiziķiem ir ko teikt šajā sakarā, jo Samsung jaunajos televizoros izmanto unikālo mākslīgo atomu, kas ļauj attēlot precīzu un vēl nebijušu attēlu, kurš spēs priecēt cilvēku acis visā pasaulē. Vai esi maz aizdomājies par to, cik daudz krāsu ir uz pasaules? Tu noteikti vari nosaukt pašas populārākās varavīksnes krāsas un vēl pāris toņus. Tomēr vai zināji, ka uz pasaules pastāv vairāk nekā viens miljards krāsu? Un vai maz spēj iedomāties, ka visas šīs krāsas ir iespējams satilpināt vienā televizorā? Samsung to ir pierādījis, tādā veidā būtiski uzlabojot attēla kvalitāti, paceļot televizoru attēlu kvalitāti vēl nebijušos augstumos, piedāvājot to lietotājiem tikai labāko kvalitāti. Ja mūsdienu televizoros ir pieejamas par 64 reizēm mazāk krāsu nekā jaunajos Samsung televizoros, tad noteikti vari nojaust, kādu pieredzi var sniegt šāda veida televizori. Tā būs iespēja skatīties savus iemīļotos seriālus, filmas, koncertus un dažādus video ar pašu kvalitatīvāko attēlu kāds mūsdienās vispār ir pieejams.

Noteikti zini, cik bieži vien ir kaitinoši, ja mājās ir dažādas ierīces un katrai ierīcei ir sava pults, it īpaši brīžos, kad šī pults pazūd…ar Samsung jauno Smart Hub pulti šī problēma momentāli atkritīs, jo tā ir iespēja pārvaldīt visas ierīces ar vienas pults palīdzību. Tādā veidā ir iespējams pārvaldīt gan televizoru, gan dekoderi, gan mājas kinozāli, gan arī citas ierīces, kuras darbojas ar pults palīdzību.

Samsung noteikti ir padomājis par inovācijām, lai varētu pārsteigt ikvienu televizora lietotāju, piedāvājot vēl nebijušu pieredzi. Samsung SUHD televizori ir pieejami arī ar īpašu ieliekto dizainu. Tādā veidā ir iespējams radīt ilūziju, ka televizora ekrāns ir daudz lielāks nekā tas īstenībā ir. Savukārt šo televizoru dizains ir veidots tā, lai nebūtu redzami ne televizora vadi, ne arī citas detaļas, tādā veidā televizors vairs nav milzīga kaste kas ir novietota istabas stūrī, bet gan kļūst par ļoti labu interjera priekšmetu, kurš lieliski iederas ikvienā mājā.

Protams, ļoti svarīgi ir arī tas, cik lieli ir konkrētie televizori. Samsung SUHD televizori šobrīd tiek piedāvāti 49", 55", 60", 65" un 75" izmēros. Tādā veidā ikviens var izvēlēties, kura izmēra televizoru viņš vēlas iegādāties. Piemēram, mazākie televizori vislabāk iederēsies virtuvē vai bērnu istabā. Savukārt, lai baudītu neaprakstāmo attēla kvalitāti, tad noteikti lielākām istabām vari iegādāties lielā izmēra televizoru, tādā veidā noteikti varēsi atpūsties pēc pilnas programmas! Protams, šādu televizoru cena nav no tām mazākajām. Samsung piedāvātie televizori ir pieejami sākot no 1500 eiro. Lai gan tā cena ir gana augsta, tomēr Tu noteikti nenožēlosi savu izvēli. Tā būs iespēja iegūt kvalitatīvu attēlu, kas ļaus baudīt burvīgus raidījumus, filmas un koncertu ierakstus. Protams, jāpiemin arī tas, ka mūsdienu televizori piedāvā arī pieslēgumu internetam, kas ļauj ne tikai skatīties televīziju, bet arī iegūt piekļuvi internetam. Tādā veidā ir iespējams sarunāties ar draugiem, izmantot sociālos tīklus, skatīties savus iemīļotākos seriālus, klausīties mūziku un darīt visu, ko piedāvā internets. Kā norāda paši Samsung ražotāji – tas ir tikai sākums. Nākotnē ir plānots piedāvāt vēl lielāka izmēra televizorus, kuri spēs iepriecināt televīzijas baudītājus!


Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar 220.lv / Publicitātes foto