Gardēžus Rīgā iepriecinās "olimpiskais" šefpavārs
Bizness un ekonomika
2016. gada 14. jūlijs, 16:20

Gardēžus Rīgā iepriecinās "olimpiskais" šefpavārs

Jauns.lv

Rīgas gardēžus varam iepriecināt ar ziņu, ka turpmāk apmeklēt Tallink Hotel Riga restorānu Elements būs vēl aizraujošāk, jo tā vadība uzticēta jaunam šefpavāram Oļegam Soročinam. Oļegs ir ļoti atraktīva personība - tas izpaužas ne tikai viņa raksturā un hobijos, bet arī pārsteidzošos ēdienos, kurus jau drīz restorāna viesi varēs baudīt līdz ar jaunās ēdienkartes atklāšanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Oļega aicinājums - pavārmāksla - ir viņa profesionālā nodarbošanās jau 18 gadus. Viņš darbojies gan Latvijā, gan ārpus tās. Plecu pie pleca ar pasaulslaveniem šefpavāriem darbojies San Pellegrino jauno šefpavāru konkursa žūrijā, bet kā pagaidām interesantāko no saviem piedzīvojumiem Oļegs min piedalīšanos Soču Olimpiskajās spēlēs: “Startēju pavāru disciplīnā. (smejas) Pavadīju Sočos veselu mēnesi, gatavojot banketus olimpiādes galvenajam sponsoram - maltītes 300 personām bija jāgatavo 5 reizes dienā – tiešām sportisks režīms. Neiztikām arī bez pārpratumiem, piemēram, vietējiem piegādātājiem bija ilgi jāskaidro, ka Parmesan nav garšviela."

Ja jāizvēlas no pasaules virtuvēm, tad Oļega favorīti ir Itālijas un Indijas garšas. Tā kā tiks atjaunota un paplašināta Tallink Hotel Riga kafejnīca Balanss, tas šobrīd jaunā šefpavāra galvenais uzdevums ir izveidot tai jaunu ēdienkarti, papildinot to ar svaigiem un veselīgiem jaunumiem. Bet tiklīdz tas tiks paveikts, jaunas vēsmas varēsim sajust arī restorāna piedāvājumā. Varbūt Oļegs pamanīsies tur ievīt savas mīļās Itālijas un Indijas noskaņas.

Tomēr Oļegu vilina ne tikai ēdienu pasaule - viņš atlicina laiku arī saviem hobijiem. Aktīvai atpūtai noder riteņbraukšana - savulaik arī spēlēts hokejs un ir arī noskriets maratons. Bet, kad sakrājies par daudz adrenalīna un nepieciešams atgūt mieru, palīdz makšķerēšana un ģitārspēle. Varbūt kādu dienu šefpavārs ar dziesmu pārsteigs arī restorāna Elements apmeklētājus? No atraktīvā Oļega to  varētu sagaidīt!

Vēl viena kaislība, neskaitot ēst gatavošanu, ir braukšana ar motociklu. “Jau kopš bērnības sapņoju par savu moci, tāpēc, kad naktī krita zvaigznes vienmēr ievēlējos vēlēšanos… Un, redz, pēc 30 gadiem tā piepildījās! Tāpēc iesaku visiem sapņot un ticēt! Bet, ja jūsu velēšanās ir garšas baudījums - nāciet ciemos pie manis uz Elementu - piepildīsim sapņus pat bez krītošām zvaigznēm!”

Tallink Hotel Riga ir Tallink viesnīcu ķēdes uzņēmums Latvijā, kas veiksmīgi darbojas Rīgā jau no 2010.gada. Gan viesnīcas viesu, gan pilsētas iedzīvotāju ērtībām savu pakalpojumu klāstu piedāva restorāns Elements ar bufetes brokastīm, biznesa pusdienām un A la carte ēdienkarti; gardu kafiju, desertus un uzkodas, tajā skaitā salātus, iespējams nobaudīt kafejnīcā Balanss, plaša kokteiļu un citu dzērienu izvēle pieejama viesnīcas Lobby bārā.


Regīna Zommere/Publicitātes foto