Vecrīgas sirdī ar drifta elementiem atklāj e-sporta bāru. FOTO
Latvijā pirmajā e-sporta bārā saimnieko Emīls Vladimirovs un Andris Zaļts, kuri paši aizraujas ar virtuālās realitātes jeb e-sporta spēlēm.
Bizness un ekonomika
2016. gada 15. jūlijs, 12:33

Vecrīgas sirdī ar drifta elementiem atklāj e-sporta bāru. FOTO

Jauns.lv

Vecrīgā, Kalēju ielā ar svinībām, motoru rūkoņu un simbolisku „riepu dedzināšanu” atklāts pirmais e-sporta bārs „7th”, kurā saimnieko žurnālistu – Signes Šēnfeldes un Aināra Vladimirova – atvase Emīls Vladimirovs un domubiedrs Andris Zaļts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ideja par šāda bāra radīšanu radusies diviem Rīgas jauniešiem – Emīlam Vladimirovam un Andrim Zaļtam –, kuri aizraujas ar virtuālās realitātes jeb e-sporta spēlēm. „Uzreiz gribu teikt, ka e-sporta bārs nav visai negatīvu slavu ieguvušās „interneta kafejnīcas, kurā pie nolietotiem datoriem bruņojušies ar enerģijas dzēriena vai alus pudelēm diennaktis pavada skolu bērni un interneta atkarīgie. Tā ir vieta, kur var atpūsties virtuālās realitātes spēļu dalībnieki, iemalkot pa kādam dzērienam, nobaudīt gardas uzkodas un TV ekrānos sekot līdzi, kas vispār notiek e-sporta pasaulē,” teic Emīls Vladimirovs.

Atklāšanas pasākumā lielākoties piedalījās gados jauni ļaudis, kuri itin bieži saviesīgo bāra atklāšanas sarunu laikā pievērsās saviem viedtālruņiem. Itin jauks skats bija, kas pasākuma laikā pie bāra durvīm piebrauca arī trīs drifta auto un, motoriem rēcot, mazliet paspolēja.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders