Ekskluzīvs atradums: kā sākt runāt angliski uzreiz!
Bizness un ekonomika
2016. gada 24. jūlijs, 12:03

Ekskluzīvs atradums: kā sākt runāt angliski uzreiz!

Jauns.lv

"Tagad bez aizķeršanās angliski varu pateikt visu, ko vēlos," stāsta Vizbulīte Puriņa (44), kura angļu valodu iemācījās, pateicoties unikālajai Šveices metodei. Lasi interviju ar Vizbulīti un uzzini, kā iegūt 55% atlaidi ātrai angļu valodas apguvei.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
– Vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

- Tā nopietni angļu valodu iepriekš nebiju mācījusies. Līdz šim vienīgais variants bija dārgi valodu kursi, bet izbraukāt nebija iespējas. No vārdnīcām biju apguvusi dažus vārdus, bet par normālu izrunu, kur nu vēl par sarunāšanos, nevarēju pat sapņot.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

Vairākas reizes dzīvē esmu jutusies nepatīkami, jo nevarēju sarunāties angliski. Kad mani uzrunāja angļu valodā, nemācēju izveidot pat teikumu vienkāršā sarunvalodas līmenī. Grozies kā gribi - tagad angļu valoda katram ir ik uz soļa - vai nu nepieciešama darbā, vai atvaļinājumos. Par Šveices metodi jau agrāk biju lasījusi internetā. Sākotnējās bažas "kā nu būs" ātri izplēnēja, tad kad uzzināju, ka apmācībām šajā programmā visiem tiek dota garantija - ja neiemācies angļu valodu tādā līmenī, kā vēlies, saņemsi naudu atpakaļ! Nu negribēju palaist garām tādu iespēju.

– Kā notika mācīšanās?

- Viss notika ļoti vienkārši – aizpildīju testu, piereģistrējos un varēju sākt apmācības. Iekšā ir dažādas nodarbības- gan teikumu veidošana, gan pareizas izrunas apguve. Visērtāk ir tas, ka to var darīt brīvos brīžos darbā, vai pa brīviem vakariem mājās, jo nodarbības visu laiku ir pieejamas interentā. Angļu valodas apguvi ļoti atviegloja metode - tā ļoti atšķīrās no tā kā parasti tiek mācītas valodas. Klikšķinoties cauri bildītēm, bez īpašas domāšanas, iegaumēju svarīgākos vārdiņus un pareizu izrunu. Vēl pēc dažām dienām sāku apgūt teikumus un sarunāties.

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

Pirmās būtiskās izmaiņas jau pamanīju burtiski uzreiz - sāku pareizi izrunāt vārdus. Tas jau vien radīja pārliecību un ļāva atbrīvoties. Jutu, kā vienā brīdī vairs nebija barjeru un varēju izveidot saprotamus teikumus un skaidri pateikt to, ko gribu. Pirms programmas lietošanas nepratu izlasīt ne to, kas rakstīts, ne to, kā rakstīts. Neticēju, ka tik strauji var iemācīties svešvalodu, neizejot no mājām! Tagad bez aizķeršanās angliski varu pastāstīt par sevi, noformulēt savas vajadzības un vēlmes.

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Nesarežģīt visu un beidzot izmantot reto iespēju dzīvē iet vienkāršāko ceļu. Pamēģinot šo metodi, jūs ātri sapratīstiet, ka ar to katrs var iemācīties angļu valodu!

Šodien ir vasaras īpašās akcijas diena – pirmie 100 var apgūt angļu valodu ar 55% atlaidi – par tikai 6.95 € (parasti šī iespēja maksā 16.95 eiro). Dodies uz www.swisslanguages.com un saņem savu piekļuvi ar 55% atlaidi valodu apguves programmai – Tu vari paspēt būt starp pirmajiem 100.

Šveices valodu apguves metodē tiek izmantoti tikai tie vārdi un frāzes, kas patiešām ir jāzina, lai komunicētu jaunā valodā. Uzsvars ir uz to, lai pēc iespējas ātrāk Tu spētu veidot teikumus un varētu saprasties svešā valodā. Swisslanguages metode balstās uz regulāriem pētījumiem par valodu apguvi. Esi viens no pirmajiem un saņem 55% atlaidi. Nāc uz www.swisslanguages.com


Reklāmas raksts sadarbībā ar www.swisslanguages.com / Publicitātes foto