Electrolux iepazīstina ar jaunumiem starptautiskajā virtuves ierīču izstādē "Eurocucina 2016"
Virtuvē mēdzam pievērst uzmanību ne tikai ierīcēm, bet arī tam, kur un kā tās novietot, lai būtu ērti, kā arī kā tas iekļausies kopējā telpas dizainā.
Bizness un ekonomika
2016. gada 27. jūlijs, 15:06

Electrolux iepazīstina ar jaunumiem starptautiskajā virtuves ierīču izstādē "Eurocucina 2016"

Jauns.lv

Laiku pa laikam ražotāji iepazīstina savus pircējus ar jauniem piedāvājumiem, inovatīviem risinājumiem un modernām ierīcēm. Tā arī uzņēmums Electorlux šī gada sākumā iepazīstināja savus pircējus ar dažādiem jauniem un inovatīviem virtuves palīgiem, kas spēs krietni vien patīkamāku un ērtāku padarīt darbošanos virtuvē.

Electrolux prezentēja savus piedāvātos jaunumus starptautiskajā virtuves ierīču izstādē „Eurocucina 2016” Milānā jau aprīli un multifunkcionālā tvaika krāsns ir tikai viens no jaunumiem. Sadarbojoties ar Michelin restorāniem visā Eiropā, Electrolux radījis virkni virtuves ierīču, kas ļaus pagatavot restorāna cienīgu maltīti mājas apstākļos. Darbošanās virtuvē ar šādām ierīcēm var kļūt īpaši patīkama, arī tad, ja nemaz tik ļoti nedraudzējamies ar ēst gatavošanu. Electrolux piedāvātie jaunumi tā vien aicina tos izmantot, eksperimentēt, kaut ko pagatavot.

Electroluxir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kas fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi darbavietās. Piedāvāto produktu klāstā ietilpst

ledusskapji

, trauku mazgājamās mašīnas, cepeškrāsnis, plītis, trauku mazgājamās mašīnas, veļas mazgājamās mašīnas, putekļu sūcēji, gaisa kondicionieri un mazā sadzīves tehnika.

Virtuves tehnikas piedāvājumu lieliski spēj ietekmēt sadarbošanās ar labākajiem Eiropas restorāniem un Electrolux prezentētais jaunais piedāvājums ir tam tiešs pierādījums.

Jaunās ierīces tapušas iedvesmojoties no augstākās raudzes šefpavāriem, un palīdzēs ikvienam sasniegt jaunas kulinārās virsotnes. Liela daļa no Milānā prezentētajiem Electolux jaunajiem produktiem jau pieejami arī Latvijas tirgū - PlusSteam tvaika krāsns, CustomFlex ledusskapis, kā arī Infinite Pure indukcijas plīts.

Ar Electrolux multifunkcionālo PlusSteam tvaika krāsni lieliski iespējams pagatavot ne tikai gardas maltītes, bet arī iespējams mājās pašiem cept maizi. Arvien vairāk novērojamas ēšanas paradumu maiņas sabiedrībā. Cilvēki cenšas ēst veselīgāk, gatavot mājās, cept bulciņas un dažādus gardumu, tieši tāpēc arī iespēja pašam mājās izcept maizīti, varētu būt lieliska. Un tā kā maizes krāsni virtuvē (pilsētas dzīvoklī) neietilpināt, arvien vairāk cilvēku izvēlas iegādāties multifunkcionālu sadzīves tehniku, kurā iespējams pagatavot pat sarežģītākās maltītes. Izcept maizi multifunkcionālajā tvaika krāsnī ir ļoti viegli, jo cepšanas procesam papildus pievienotais mitrums ļauj to cept zeltaini brūnu un ar īpaši kraukšķīgu garoziņu, savukārt iekšpuse paliek mīksta un gaisīga. Savukārt dažādu ēdienu gatavošanas laikā tvaiks krāsniņā mijiedarbojas ar karstumu, uzlabojot maltītes garšu un tekstūru.

Latvijā pieejamais Electrolux CustomFlex ledusskapis piedāvās pārvietot un mainīt durvju ledusskapja plauktiņus atbilstoši katra pircēja vajadzībām, pilnvērtīgi izmantojot visu ledusskapja durvīs pieejamo vietu. Dažādas aptaujas liecinājušas, ka patērētāji domā - visnepraktiskākā vieta ledusskapī ir tieši durvis. Tādēļ, cenšoties veidot pircējam tīkamākas un ērtākas preces, jaunajā ledusskapju modelī domāts ne tikai par ilgāku produktu glabāšanas laiku, bet arī par pircējiem vēlamajiem un praktiskiem risinājumiem. CustomFlex ledusskapis ļauj patērētājam pašam izlemt produkta atrašanās vietu un mainīt vietu atbilstoši vajadzībām un sezonai.

Virtuvē mēdzam pievērst uzmanību ne tikai ierīcēm, bet arī tam, kur un kā tās novietot, lai būtu ērti, kā arī kā tas iekļausies kopējā telpas dizainā. Tāpēc ražotājiem nepieciešams apvienot augstu kvalitāti ar  inovatīviem un interjeram atbilstošiem dizaina risinājumus. Infinite Pure indukcijas plīts racionālais un elegantais dizains ļaus to viegli integrēt virtuves darba virsmā, kas piemērota jebkura veida un lieluma virtuvei. Indukcijas tehnoloģiju tās ātruma un precizitātes dēļ novērtē un izmanto arvien vairāk profesionālo šefpavāru. Turklāt plīts virsma nesakarst, tādējādi tā ir droša pret apdegumiem, kas ir īpaši svarīgi ģimenēm ar maziem bērniem, savukārt pašu plīti tīrīt ir viegli, ēdiens nepiedeg, un virsma saglabā savu spīdumu.

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar Electrolux / Publicitātes foto