Latvijā atvērts pirmais "Subway Drive-In" Baltijā. FOTO
Vienā Rīgas restorānā dienā tiek pasūtītas vidēji 500 individuāli pagatavoti sendviči.
Bizness un ekonomika
2016. gada 29. jūlijs, 09:40

Latvijā atvērts pirmais "Subway Drive-In" Baltijā. FOTO

Jauns.lv

Latvijā oficiāli durvis vaļā vēris septitais ātrās ēdināšanas restorāns Subway. Jāatzīmē, ka tas ir pirmais SUBWAY DRIVE-IN restorāns Baltijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tas atrodas degvielas uzpildes stacijā "TOTĀLS" Inčukalnā uz Rīga-Sigulda šosejas.  Rīgā jau ir atvērti 6 SUBWAY® restorāni, gan Vecrīgā un pilsētas centrā, gan arī lielākajos tirdzniecības centros.

SUBWAY® restorāni ir labi zināmi ar sendvičiem, kuri tiek pagatavoti klientu acu priekšā, tieši tā, kā viņi to vēlas. Klients var brīvi izvēlēties maizi, kura katru dienu tiek svaigi cepta restorānā uz vietas, dārzeņus, piedevas, sieru un mērci, personalizējot sendviču atbilstoši savām vēlmēm. Visus sendvičus ir iespējams nobaudīt arī kā salātus. Gardais, karstais dzēriens vai uz vietas svaigi ceptais lielais cepums piešķirs maltītei papildus baudu.

Vienā Rīgas restorānā dienā tiek pasūtītas vidēji 500 individuāli pagatavoti sendviči.

SUBWAY® restorāni ir pasaulē lielākais ātrās apkalpošanas restorānu tīkls ar vairāk kā 44 000 restorāniem vairāk kā 110 valstīs. SUBWAY - vienmēr svaigi, vienmēr lieliski! Izbaudi tieši to garšu, kuru kārojas patlaban!

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar Subway / Publicitātes foto