Retro dizaina apgaismojums – atpakaļ nākotnē
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 9. augusts, 12:00

Retro dizaina apgaismojums – atpakaļ nākotnē

Jauns.lv

Apvienojot klasisku dizainu ar inovatīvām tehnoloģijām, apgaismošanas līderis OSRAM radījis jaunu LED kvēlspuldžu kolekciju LED RETROFIT. Ar OSRAM LED RETROFIT produktu sēriju iespējams apmierināt gan dizaina “gardēža” vēlmi pēc retro dizaina, gan vecmāmiņas nostaļģiju pēc “vecajām, labajām” spuldzēm.

OSRAM LED RETROFIT – aizraujošs retro dizains mūsdienu apgaismojumam

OSRAM LED spuldzes pašas par sevi ir kā dizaina objekti. Parasti, domājot par dizainu, vienmēr domājam par kaut ko jaunu un raugāmies nākotnē. Bet kā būtu, ja paraudzītos pagātnē? Retro šobrīd ir modē, un OSRAM šīs dizaina tendences iedzīvina jaunajā produktu sērijā.

Jaunais LED RETROFIT produktu klāsts piedāvā stilīgu retro dizainu. LED RETROFIT, kas veidots kvēlspuldzes formā, ir patiesa bauda acīm. Tu vari parādīt viesiem savu kreativitāti un stila izjūtu ar vienu šķietami nevērīgu slēdža klikšķi – efekts būs pārsteidzošs.

LED RETROFIT spuldzes sniedz patiešām elegantus un iespaidīgus apgaismes risinājumus, kas izskatās vienkārši lieliski. Silti baltā gaisma, 2700 K pēc Kelvina skalas, rada patīkamu, mājīgu un vienlaikus elegantu atmosfēru, izceļ telpas arhitektūru un dizainu.

Nostaļģija pēc “vecajām, labajām” spuldzēm – pilnībā apmierināta

Nav noslēpums, ka daži cilvēki joprojām ilgojas pēc “vecajām, labajām” spuldzēm un “veco, labo laiku” apgaismojuma. Jaunās OSRAM LED RETROFIT spuldzes šo nostalģiju pilnībā apmierina. LED “pavedieni” ir veidoti tā, ka atgādina kvēldiegu no klasiskajām kvēlspuldzēm.

OSRAM “retro” jaunums ir iespēja mājās ieviest modernu apgaismojuma dizainu, reizē apmierinot vēlmi pēc siltas, mājīgas, omulīgas gaismas. Stiklā veidotās LED RETROFIT spuldzes ar savu izsmalcināto izskatu ir ideāli piemērotas arī atklātiem gaismekļiem, piemēram, lustrām.

Kā izvēlēties LED spuldzes gaismai un labsajūtai

LED spuldzes patērē līdz pat 90% mazāk enerģijas nekā parastās spuldzes. Turklāt tās ir daudz izturīgākas un jānomaina retāk, tādējādi radot mazāk atkritumu.

LED spuldžu tirgus piedāvājums strauji attīstās. Ir iespējams atrast produktus dažādās cenu kategorijās. Bet kā zināt, kuras ir piemērotākās?

Iegādājoties LED spuldzes, svarīgi ņemt vērā divas lietas. Pirmkārt, pērciet tādas LED spuldzes, kurām ir zema krāsas temperatūra. Pēc Kelvina skalas silti balta gaisma rodas līdz 3300 K, visbiežāk sastopamas ir spuldzes ar 2700 K. Otrkārt, ieteicams iegādāties regulējamas LED spuldzes, kas ļauj pielāgot gaismas stiprumu ikdienas vajadzībām.


Reklāmas raksts sadarbībā ar OSRAM / Publicitātes foto

Tēmas