20. augustā - RiverPark Klientu diena un atlaides 5000 EUR dzīvokļiem
Bizness un ekonomika
2016. gada 19. augusts, 16:00

20. augustā - RiverPark Klientu diena un atlaides 5000 EUR dzīvokļiem

Jauns.lv

RiverPark (www.riverpark.lv) ir skaista vieta Pārdaugavā blakus Daugavai un parkam, ar komfortabliem, kvalitatīviem, mūsdienīgiem dzīvokļiem. Dzīvokļus RiverPark projektā iegādājušies gan Latvijas iedzīvotāji, gan pircēji no citām valstīm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
Projekta attīstītājs Interbaltija aicina visus interesentus apmeklēt Klientu dienu šo sestdien, 20. augustā, no plkst. 11:00 līdz 16:00. Klientu dienas ietvaros varēs aplūkot pieejamos dzīvokļus, uzzināt par aktuālo piedāvājumu – atlaidi 5000 EUR dzīvokļiem, kā arī par īpašām akcijas cenām un hipotekārā kredīta saņemšanas iespējām.

“Īpašuma iegādei projektā RiverPark ir daudzas priekšrocības,” stāsta Ainārs Škapars, projekta attīstītājs, “pircēji saņem 90% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim uz 10 gadiem. Var iegādāties dzīvokli uz nomaksu bez bankas starpniecības. Esam pirmie starp attīstītājiem, kuri nodrošina šādas iespējas Latvijā. Šoreiz Klientu dienas ietvaros piedāvājam iegādāties arī dzīvokļus ar īpašo – 5000 EUR atlaidi.”

Attīstītājs uzsver, ka pircēji var iegādāties divistabu dzīvokli, sākot no 330 EUR / mēnesī, un trīs istabu dzīvokli, sākot no 550 EUR / mēnesī – kas daudzos gadījumos ir izdevīgāk, nekā īrēt dzīvokli Rīgā.

RiverPark atrodas 5 – 10 minūšu attālumā no Vecrīgas, pilsētas centra un Pārdaugavas krustpunktā, nodrošinot ērtu nokļūšanu jebkurā Rīgas mikrorajonā gan ar auto, gan ar sabiedrisko transportu. No rītiem Jūs nekavēs Jūrmalas un Juglas sastrēgumi pa ceļam uz darbu. Sportiska dzīvesveida cienītājus šeit sagaida veloceliņu krustpunkts. Blakus atrodas jaunā Nacionālā bibliotēka, romantiskais AB dambis, apzaļumotais Uzvaras parks, SPA atpūtas zona viesnīcā Radisson Blu Daugava, tirdzniecības centrs “Olimpia”.

“Pircēji no visām valstīm augsti novērtē RiverPark kvalitātes standartus,” stāsta attīstītājs, “Būvējot mūra starpsienas, mēs ar tām aizstājam riģipsi, ko ieviesuši skandināvu būvnieki. Plastikāta palodzes un kartona durvis atstājam “eiroremonta” cienītājiem citos projektos. Mēs izmantojam tikai pilnvērtīgus, dabīgus, kvalitatīvus celtniecības materiālus.”

Nāciet uz Klientu dienu 20. augustā un pārliecinieties par to paši!

Sīkāka informācija –

www.riverpark.lv

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar Riverpark / Publicitātes foto