Facebook piemeklējusi virkne tehnisku problēmu – lietotāji metas sūdzēties tviterī
Sociālo tīklu lietotāji portālā Twitter ziņo par visdažādākajām problēmām ar Facebook. Sociālo tīklu gigants pagaidām nav publiskojis plašāku skaidrojumu par notiekošo.
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 13. septembris, 14:32

Facebook piemeklējusi virkne tehnisku problēmu – lietotāji metas sūdzēties tviterī

Jauns.lv

Kopš pagājušās nedēļas beigām pasauli satrauc nedienas ar sociālo tīklu Facebook. Neskaitāmi lietotāji vietnē Twitter sūdzas par nespēju nosūtīt ziņas vai apskatīt ziņu joslu, kamēr citiem šķiet, ka viss ir kārtībā. Sociālo tīklu gigants tikmēr plašākus komentārus nav sniedzis.

Portālu Twitter pārpludina sūdzības

Kā ziņo britu medijs „The Sun”, ķibeles sākušās pagājušajā piektdienā, 9. septembra rītā, kad Facebook lietotāji no visas pasaules sūdzējās par nespēju nosūtīt ziņas „Facebook Messenger” aplikācijā. Tehniskas ķibeles ar tērzēšanas funkciju gan nav vienīgā problēma – kopš 11. septembra lietotāji sākuši sūdzēties arī par nespēju ielogoties portālā un ziņu sienu, kura nelādē jaunāko informāciju, tā vietā izmetot paziņojumu par tehniskām problēmām.

Pats uzņēmums „Facebook Inc.” pagaidām nav nācis klajā ar plašāku paziņojumu vai skaidrojumiem par tehniskajām problēmām. Saskaņā ar „The Sun” pieejamo informāciju, Facebook pārstāvji pašlaik iedziļinās notiekošajā.

Kasjauns.lv/foto: Twitter, Shutterstock