Jauns, mājīgs dzīvoklis jūsu ģimenei jau šoruden!
Bizness un ekonomika
2016. gada 19. septembris, 14:00

Jauns, mājīgs dzīvoklis jūsu ģimenei jau šoruden!

Jauns.lv

Būvniecības uzņēmums un nekustamo īpašumu attīstītājs SIA „YIT Celtniecība” aicina sestdien, 24. septembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 apmeklēt Klientu dienu daudzdzīvokļu namā „Domino” (Stendes ielā 5) un jau šoruden tikt pie jauna un mājīga dzīvokļa jūsu ģimenei.

Līdz ar atvaļinājuma perioda beigām un lielo klientu interesi, YIT daudzdzīvokļu nams būs pieejams apskatei sestdienā. Ikviens interesents ir aicināts apmeklēt  šo pasākumu, jo tā laikā būs iespēja iepazīties ar namā pieejamajiem dzīvokļiem, iepazīt apkārtējo infrastruktūru un apskatīt demo dzīvokli. Kā ierasts, interesenti varēs saņemt arī  "YIT Celtniecība" speciālistu un Latvijas vadošo banku pārstāvju konsultācijas par dzīvokļu iegādi un hipotekārā kredīta saņemšanas iespējām.  

Tiem mājokļa meklētājiem, kuri par savu jauno dzīvesvietu izvēlēsies "Domino" un pasākuma laikā rezervēs iegādei kādu no dzīvokļiem, "YIT Celtniecība" piedāvās iespēju saņemt atlaidi līdz 10% no dzīvokļa cenas .

Projektā "Domino", kurā jau pārdota un apdzīvota lielākā daļa no piedāvājumā esošajiem dzīvokļiem, vēl ir pieejami dažādu plānojumu divu līdz četru istabu dzīvokļi ar dzīvojamo platību no 49 līdz 94,4 kvadrātmetriem. Plašie, jaunie dzīvokļi klientiem tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari.

Līdz ar rudens atnākšanu cilvēku interese par mājokļiem „Domino” ir palielinājusies, par ko liecina arī arvien biežāk notiekošās projekta apskates. Kā novērojuši projekta attīstītāji, šobrīd lielākā interese ir par trīsistabu dzīvokļiem. „Domino” piedāvājumā ir vairāki trīsistabu dzīvokļu varianti platībā no 63,3 līdz pat 80,5 kvadrātmetriem – ir pieejami gan mazākas platības trīsistabu dzīvokļi, kuros virtuve ir apvienota ar viesistabu, gan lielāki dzīvokļi ar nodalītu, kā arī atsevišķu virtuvi. Tāpat mājokļu meklētājiem svarīga ir arī autostāvvietas pieejamība, kā arī dzīvokļu racionālais, veiksmīgais plānojums.

 

Domājot par iedzīvotāju ērtībām, katrā projekta kāpņu telpā ir izbūvēts lifts, pieejamas virszemes vai pazemes autostāvvietas. Apkārt projektam ir labiekārtota, nožogota un apzaļumota teritorija, kurā ierīkots moderns un mājīgs bērnu laukums.

Šampēteris, kurā atrodas "Domino", ir salīdzinoši neiepazīts rajons, taču, kā norāda "YIT Celtniecība" pārstāvji, tas ir lieliski piemērots mierpilnai dzīvei, tajā pat laikā ērti un ātri sasniedzamas gan tuvumā esošās pirmskolas izglītības iestādes, gan iepirkšanās un atpūtas centri. Pieejams sabiedriskais transports, kas ļauj Šampēterī dzīvojošajiem nokļūt gan līdz Rīgas centram, gan Jūrmalai, bet vien desmit minūšu brauciena attālumā atrodas arī starptautiskā lidosta "Rīga".

Kvalitatīvi, ērta plānojuma dzīvokļi, lieliska atrašanās vieta, energoefektivitāte, zaļš skats, kas paveras no balkona, sirsnīgi kaimiņi un klusa, labiekārtota apkārtne ir vien dažas no vērtībām, kas ik dienas priecē daudzdzīvokļu nama „Domino” iemītniekus. Nepalaid garām arī savu iespēju iepazīt un izvēlēties savu jauno mājokli, un kļūt par daļu no „Domino” draudzīgās saimes!

Reklāmas raksts sadarbībā ar City24.lv/Publicitātes foto