Finanšu direktors: "Netflix" varētu celt abonementu cenas
Patlaban "Netflix" piedāvā trīs dažādus abonementus, kuru cenas ir no 7,99 līdz 11,99 eiro.
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 21. septembris, 22:18

Finanšu direktors: "Netflix" varētu celt abonementu cenas

Jauns.lv

Video straumēšanas pakalpojuma "Netflix" finanšu direktors otrdien investoru konferencē sacījis, ka kompānija vēloties palielināt oriģinālseriālu skaitu, līdz ar to varētu palielināties pakalpojuma abonēšanas maksa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Netflix" finanšu direktors Deivids Velss norādīja, ka kompānija vēloties, lai nākotnē pusi no visa satura veidotu straumēšanas pakalpojuma uzņemtie oriģinālseriāli un filmas.

"Netflix" pirmais oriģinālais seriāls bija politiskā drāma "House of Cards" ("Kāršu nams"), kas iznāca 2013.gadā. Kopš tā laika straumēšanas pakalpojums laidis klajā vēl vairākus citus seriālus, tai skaitā "Orange Is The New Black", "Stranger Things" un "Unbreakable Kimmy Schmidt".

Kompānija producējusi arī vairākas filmas, piemēram, "Beasts Of No Nation" ar aktieri Idrisu Elbu galvenajā lomā un asa sižeta trilleri "Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword Of Destiny".

Velss konferencē sacīja, ka mērķa sasniegšana varētu prasīt "vēl pāris gadu", ziņo vietne "Deadline". Līdz tam "Netflix" katru gadu jaunu oriģinālseriālu un filmu uzņemšanā varētu ieguldīt vairāk nekā vienu miljardu ASV dolāru (898 miljonus eiro).

Līdzekļi jauna satura veidošanai varētu tikt iegūti no abonēšanas maksas celšanas, atklāja Velss. "Mēs varam laika gaitā lēnām pacelt cenas," viņš teica.

Patlaban "Netflix" piedāvā trīs dažādus abonementus, kuru cenas ir no 7,99 līdz 11,99 eiro.

LETA/Foto: Reuters/LETA/Scanpix