Saki "Mans mīļākais radio ir Radio Skonto!" un laimē "Hyundai i20"
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 29. septembris, 11:33

Saki "Mans mīļākais radio ir Radio Skonto!" un laimē "Hyundai i20"

Jauns.lv

Šī gada 3. oktobrī pulksten 9.00 sāksies "Radio Skonto" "Atslēgas vārdu spēle", kas norisināsies jau 12 reizi, sniedzot Latvijas iedzīvotājiem iespēju laimēt automašīnu "Hyundai i20" no uzņēmuma "Skandi Motors".

"Radio Skonto" dīdžeji divu nedēļu garumā, no 3. - 14. oktobrim, zvanīs uz nejauši izvēlētiem Latvijas Republikā eksistējošiem fiksētajiem un mobilajiem tālruņa numuriem, veicot vismaz desmit zvanus dienā, dažādos laikos un no dažādiem telefona numuriem. Persona, kura "Radio Skonto" dīdžejam zvanot skaidri un nekavējoties atbild ar sekojošiem vārdiem precīzā to secībā: „Mans mīļākais radio ir Radio Skonto!” vai „Mans mīļākais radio Radio Skonto!”, iekļūst spēles finālā.

Pirmie pieci, kuri būs atbildējuši  uz dīdžeja zvanu pareizi, piedalīsies „Atslēgas vārdu spēles” izlozē, kas norisināsies 15. oktobrī tirdzniecības centrā ‘’SPICE” pulksten 13.00. Četri no tiem saņems naudas balvu  400,00 EUR apmērā, bet  viens galveno balvu - jauno automašīnu "Hyundai i20".

Tālruņu numuru izvēle notiek, izmantojot "Microsoft Excel" un tā programmēšanas iespējas – nejaušo skaitļu ģenerēšanas komandu „RANDOMIZE/RND", tādejādi, iegūstot nejauši izvēlētus telefonu numurus.

Ēterā atskaņos zvanus, uz kuriem tika atbildēts.

Automašīna apskatāma tirdzniecības centrā „Spice” no 1. oktobra blakus informācijas centram.  

Atceries atslēgas vārdus: „Mans mīļākais radio ir Radio Skonto!” vai „Mans mīļākais radio Radio Skonto!”.

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto