Pārdod ēku Čaka un Matīsa ielas krustojumā, kurā atrodas veikals "Lāčuks"
Cena par būves kvadrātmetru ir 1008,33 eiro.
Bizness un ekonomika
2016. gada 30. septembris, 15:20

Pārdod ēku Čaka un Matīsa ielas krustojumā, kurā atrodas veikals "Lāčuks"

Jauns.lv

Nekustamo īpašumu mākleris "Baltic Expert" par 2,42 miljoniem eiro plāno pārdot ēku Čaka un Matīsa ielas krustojumā, kurā izvietots arī rotaļlietu veikals "Lāčuks", liecina portālā "city.24.lv" izvietotais sludinājums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ēka ir uzbūvēta 2002.gadā, tajā ir trīs stāvi. Nekustamā īpašuma kopējā platība ir 2400 kvadrātmetru. Ēkā šobrīd atrodas bērnu rotaļlietu veikals "Lāčuks", un ēku ir iespējams iegādāties ar pašreizējo nomnieku. Prognozētais ienesīgums no ēkas iegādes ir apmēram 7% gadā.

Cena par būves kvadrātmetru ir 1008,33 eiro.

"city.24.lv" izvietotā informācija liecina, ka ēkā pieejama gāzes apkure un tā ir renovēta.

Aģentūrai LETA pagaidām neizdevās sazināties ne ar nekustamā īpašuma mākleri, ne veikala "Lāčuks" īpašnieka "Foboss viens" vadību, lai noskaidrotu plašāku informāciju par ēkas pārdošanas iemesliem.

LETA jau vēstīja, ka veikala "Lāčuks" īpašnieks "Foboss viens" pērn strādāja ar 3,947 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,5% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 37,5% un bija 23,4 tūkstoši eiro.

"Foboss viens" rotaļlietu tirgū darbojas kopš 1993.gada un patlaban ir viens no lielākajiem tirgus dalībniekiem. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 666,3 tūkstoši eiro, un kompānija vienādās daļās pieder trijām Latvijas privātpersonām - Aigaram Butem, Viktoram Mežeckim un Valdim Vēveram.

LETA / Foto: Google Maps

Tēmas