Mēs zinām, ko darīsi nākamā gada rudenī! Apmeklē LLU Informatīvo dienu un uzzini arī tu!
Bizness un ekonomika
2016. gada 12. oktobris, 15:00

Mēs zinām, ko darīsi nākamā gada rudenī! Apmeklē LLU Informatīvo dienu un uzzini arī tu!

Jauns.lv

Vēlies saprast, kādi ir Latvijas Labākās universitātes studenti un vai jau nākamā gada rudenī varētu kļūt par vienu no viņiem? Izmanto izdevību un 14. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 apmeklē Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Informatīvo dienu Jelgavas pilī.

LLU Jelgavā īsteno vairāk kā 60 studiju programmas biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Informatīvajā dienā no plkst. 10.00 līdz 15.00 ikvienam interesentam būs iespēja klātienē satikt visu fakultāšu pārstāvjus un uzzināt sev interesējošo par daudzveidīgo studiju piedāvājumu vai arī jau pārliecināties par izvēlēto nākotnes profesiju. Studenti un mācībspēki atbildēs uz jautājumiem par uzņemšanas prasībām, vienoto uzņemšanas sistēmu, valsts finansētajām studiju vietām un studiju maksu, stipendijām un kredītiem, kā arī sadzīvi dienesta viesnīcās, brīvā laikā pavadīšanas iespējām u.c. ārpusstudiju jautājumiem.

Šobrīd topošajiem vidusskolu absolventiem jāpieņem svarīgs lēmums, kuros mācību priekšmetos kārtot centralizētos eksāmenus. Lai to rezultāti ļautu veiksmīgāk startēt uzņemšanas konkursā nākamā gada vasarā, LLU Informatīvajā dienā būs iespēja uzzināt, vai studiju programmā, kurā jaunietis vēlētos studēt, ir noteikts kāds obligātais centralizētais eksāmens vai arī tāds, kas dod papildus punktus uzņemšanas konkursā. Turklāt vēl ir nepilns gads, lai mācību stundās cītīgāk pievērstos to tēmu apguvei, kas būs noderīgas nākotnes specialitātē. Vieniem tā būs bioloģija, citiem fizika, ķīmija, vēsture vai kāds cits mācību priekšmets.

Informatīvās dienas ietvaros notiks arī fakultāšu prezentācijas, kurās varēs iegūt vispārēju informāciju par studiju saturu, izmaiņām studiju procesā, karjeras iespējām un absolventu veiksmes stāstiem. Fakultāšu prezentācijas Jelgavas pilī:

10:30 – 11:00 – Tehniskā fakultāte;

11:00 – 11:30 – Veterinārmedicīnas fakultāte;

11:30 – 12:00 – Lauksaimniecības fakultāte;

12:30 – 13:00 – Informācijas tehnoloģiju fakultāte;

13:00 – 13:30 – Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultāte;

13:30 – 14:00 – Meža fakultāte;

14:00 – 14:30 – Vides un būvzinātņu fakultāte;

14:30 – 15:00 – Pārtikas tehnoloģijas fakultāte.

Tāpat ikvienam būs iespēja doties studiju vides ekskursijā gidu – pieredzējušu LLU studentu – pavadībā un apmeklēt sev interesējošo fakultāti.

Uz tikšanos Jelgavā – vietā, kur top veiksmīgas karjeras!


Reklāmas raksts sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti / Publicitātes foto