Losandželosas lidostā bagātajiem un slavenajiem veidos atsevišķu termināli
Gan ASV varas iestādes, gan Transporta drošības pārvalde atbalsta ideju.
Pasaulē
2015. gada 20. novembris, 19:10

Losandželosas lidostā bagātajiem un slavenajiem veidos atsevišķu termināli

Jauns.lv

Losandželosas Starptautiskā lidosta (LAX) ir apstiprinājusi plānus atklāt īpašu termināli bagātajiem un slavenajiem, kas vēlas sagaidīt savu reisu sagaidīt, paparaci un parasto cilvēku acu netraucēti.

Terminālis, kura izveide apstiprināta ceturtdien, aizēnos par biznesa klases un pirmās klases zonas, kas pieejamas lielākajās lidostās.

"Esmu priecīga par šo pakalpojumu slavenībām un ļoti īpašām personām LAX," sacīja lidostas operatorkompānijas "Los Angeles World Airports" izpilddirektore Debora Flinta.

"Mēs esam ļoti koncentrējušies uz to, lai padarītu LAX par pasaules klases lidostu un piedāvātu plašu ērtību klāstu," viņa sacīja.

"Nomaļo atpūtas telpu", kā lidosta dēvē jauno termināli, apstiprināja Losandželosas lidostas komisija, un tā būs pirmā tāda veida telpa ASV lidostā.

Līdzīgas zonas jau ir pieejamas lidostās Londonā, Amsterdamā, Stambulā, Dubaijā, Parīzē, Maskavā, Minhenē, Frankfurtē, Ženēvā, Madridē un Cīrihē, liecina jaunā termināļa projekta ierosinājums.

Gan ASV varas iestādes, gan Transporta drošības pārvalde atbalsta ideju, teikts ierosinājumā.

Terminālis tiks izveidots angārā, kuram jau iepriekš tika plānota renovācija, un tā izveidei nepieciešamās investīcijas sasniedz trīs miljonus ASV dolāru (2,8 miljonus eiro) no projekta pārvaldītāja apsardzes kompānijas "Gavin de Becker".

Slavenībām, uzņēmumu vadītājiem un citām turīgām personām būs jāmaksā 1500-1800 ASV dolāru (1400-1690 eiro) par piekļuvi šai zonai LAX, vēstīja ASV plašsaziņas līdzekļi.

BNS / Foto: AFP/LETA

Tēmas