Gaidot Sīrijas bēgļus, amerikāņi atceras par musulmaņu pastrādāto šaušalīgo slepkavību
Kristietis tika atrasts savās mājās uz dzīvojamās istabas grīdas, bet līdzās viņa mirstīgajām atliekām mētājās ar viņa asinīm notraipīta Bībele.
Pasaulē
2015. gada 22. novembris, 13:18

Gaidot Sīrijas bēgļus, amerikāņi atceras par musulmaņu pastrādāto šaušalīgo slepkavību

Jauns.lv

Brīdī, kad ASV prezidents Baraks Obama ir nolēmis, ka viņa pārstāvētā valsts gada laikā uzņems 10 000 Sīrijas bēgļu, daudzi amerikāņi atceras par musulmaņu imigrantu šaušalīgo kristieša slepkavību Portlendā.

Obama ir uzdevis veikt sagatavošanos, lai "nākamā finanšu gada [kas sākas 1.oktobrī] laikā uzņemtu vismaz 10 000 bēgļu", pavēstīja Baltā nama preses sekretārs Džošs Ērnests.

Viņš norādīja, ka ASV dažādām palīdzības organizācijām ir piešķīrušas četrus miljardus ASV dolāru (3.8 miljardi eiro), lai risinātu migrantu krīzi, un tas ir efektīvākais veids, kā ASV var palīdzēt.

Musulmaņu imigrantu slepkavība, kas satrieca Portlendu

Publiskotajos tiesas dokumentos aprakstīts kā trīs musulmaņu imigranti piekauj kristieti Portlendā (ASV), Meinas štata lielākajā pilsētā.

Trīs Somālijas amerikāņi - 36 gadus vecais Mohameds Muhamuds, 31 gadus vecais Osmans Šeiks un 23 gadus vecais Abils Tešoms, brutāli piekāva un nogalināja 49 gadus veco Frediju Akoa. Vīrietis savus slepkavas bija uzaicinājas savās mājās uz viesībām. Uzbrukums, visticamāk, noticis vairāku stundu garumā, kā rezultātā Akoa ticis pie brūcēm un zilumiem pa visu ķermeni, plīsušām aknām un ribi lūzumiem 22 vietās.

Tomēr saskaņā ar autopsijas rezultātiem vīrietis miris no sitieniem pa galvu.

Akoa tika atrasts savās mājās uz dzīvojamās istabas grīdas, bet līdzās viņa mirstīgajām atliekām mētājās ar viņa asinīm notraipīta Bībele.

Vietējā policija par notikušo nesniedza nekādus komentārus. Viņi arī nekomentē vai notikušais bijis reliģiska motīva uzbrukums.

Mirušā Akoa kaimiņš uzskata, ka Fredijs ar musulmaņu vīriešiem strīdējies par reliģiju upuriem.

Visi vīrieši ir arestēti un atrodas Kamberlendas apgabala cietumā bez iespējas tikt atbrīvotiem pret drošības naudu.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmum no video