Ģimenes traģēdija Krievijā: sprādzienā auto gājusi bojā 30 gadu veca politiķe un viņas vīrs
Policija apskata vietu, kur atrasti Oksanas Bobrovskas un viņas dzīvesbiedra mirušie ķermeņi.
Pasaulē
2015. gada 28. novembris, 19:00

Ģimenes traģēdija Krievijā: sprādzienā auto gājusi bojā 30 gadu veca politiķe un viņas vīrs

Jauns.lv

Uzsprāgstot automobilim, Krievijā gājusi bojā 30 gadus vecā Krievijas politiķe Oksana Bobrovska un viņas vīrs Ņikita Bobrovskis, ziņo “The Telegraph”. Puskailās Bobrovskas un viņas dzīvesbiedra mirstīgās atliekas atrastas uz “Toyota RAV4” aizmugurējā sēdekļa.

Pēc pašreizējām ziņām, laikā, kad piektdienas naktī Novosibirskā nograndis sprādziens automobilī, politiķe un viņas vīrs tajā mīlējušies.

Radušās versijas, ka granātu uzspridzinājis politiķes vīrs, kurš agrāk darbojies Krievijas drošības struktūrās.

Oksana Bobrovska bija Putina partijas “Vienotā Krievija” biedre.

„The Siberian Times” vēstī, ka pārim bijušas attiecību problēmas. Pagaidām neapstiprināta informācija vēstī, ka Bobrovska krāpusi savu dzīvesbiedru.

Vietējā prese savukārt raksta, ka kopdzīve sākusi irt, kad Ņikita pazaudējis darbu un visa finansiālā atbildība par sadzīvi gūlusies tikai uz Oksanas pleciem. Abu ģimenē aug četrus gadus veca meitiņa, kura nu vienā mirklī ir zaudējusi gan māti, gan tēvu.

Bobrovska bija ne viena parlamenta deputāte, bet arī strādāja vadošā amatā vienā no lielākajām Novosibirskas firmām „Diskus Plus”. Viņa bija ģenerāldirektora vietniece.

Auto uzsprādzis netālu no šā uzņēmuma biroja.

„Es dzirdējusi skaņu, tādu ne pārāk skaļu. Līdzīgu šāvienam. Nodomāju, ka varbūt kaut kas uzkritis uz mašīnas no daudzstāvu mājas jumta vai arī automašīnas saskrējušās. Nekādus kliedzienus nedzirdēju.

Tad pa logiem sāka skatīties iedzīvotāji. Devos skatīties. Un tad uz auto aizmugurējā sēdekļa ieraudzīju divus cilvēkus,” žurnālistiem stāstīja kāds no apkārtējo māju iedzīvotājiem.

Netiek izslēgta arī versija, ka mašīnā spridzeklis ielikts jau iepriekš - plānojot nogalināt Ņikitu.

Tomēr Novosibrskas mērs Anatolijs Lokots pilnībā noraida minējumus par terorismu. „Tas nebija nekāds terora akts, pilnīgi izslēgts. Visas versijas par iespējamo terorismu ir atmetamas jau uzreiz.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Facebook