Nelaime Volgogradā - daudzstāvu namā uzsprāgusi gāze; ir mirušie un vairāki pazudušie
Pirmais sprādziens ap plkst.11.50 noticis deviņstāvu ēkas septītajā stāvā, izraisot ugunsgrēku. Otrā eksplozija izraisījusies jau tad, kad liesmas bija sākuši dzēst ugunsdzēsēji.
Pasaulē
2015. gada 20. decembris, 15:29

Nelaime Volgogradā - daudzstāvu namā uzsprāgusi gāze; ir mirušie un vairāki pazudušie

Jauns.lv

(Papildināta 20:39) Krievijas pilsētā Volgogradā svētdien notika gāzes eksplozija daudzdzīvokļu namā, kurā gājuši bojā vismaz pieci cilvēki, bet pazuduši bez vēsts 10 līdz 12 cilvēku, paziņoja Ārkārtas situāciju ministrijas reģionālās komitejas priekšnieks Oļegs Grebeņuks.

"Pašlaik turpinās gruvešu pārmeklēšana, .. diemžēl, dzīvi cilvēki nav atrasti,” sacīja Grebeņuks. Viņš piebilda, ka gruvešos vēl varētu būt 10 līdz 12 cilvēku.

Namā ir atrasti piecu bojāgājušo līķi.

Iepriekš tika ziņots, ka Volgogradas slimnīcās ir hospitalizēti 11 šajā sprādzienā cietušie, tostarp divi bērni un viena gados veca sieviete. Trīs no ievainotajiem ir nopietnā stāvoklī.

Eksplozija notika deviņstāvu mājas septītajā stāvā un sagrāva daļu ēkas līdz pirmajam stāvam. Tā arī izraisīja ugunsgrēku, kas pēcpusdienā tika nodzēsts.

Sprādziens iznīcināja 36 dzīvokļus, atstājot bez pajumtes apmēram 100 cilvēku, kas tiks uz laiku izmitināti vietējās skolās.


BNS/ Foto: AFP/LETA