Žurnāls "Penthouse" vairs neiznāks drukātā versijā
Žurnāla izdevēji sola abonentiem ērti pārveidot drukātā izdevuma abonementu uz interneta versiju.
Pasaulē
2016. gada 19. janvāris, 13:48

Žurnāls "Penthouse" vairs neiznāks drukātā versijā

Jauns.lv

ASV kompānija “FriendFinder Networks Inc.” izbeigs vīriešiem domātā žurnāla “Penthouse” izdošanu drukātā versijā, un turpmāk “Penthouse” materiāli tiks piedāvāti tikai digitālā formātā, teikts kompānijas paziņojumā.

Žurnāla izdevēji sola abonentiem ērti pārveidot drukātā izdevuma abonementu uz interneta versiju. Sīkākas detaļas vēl netiek izpaustas.

Saistībā ar šo plānu ir slēgta “Penthouse” nodaļa Ņujorkā un visas operācijas ir pārceltas uz galveno biroju Losandželosā.

"Penthouse” sāka iznākt 1965.gadā Londonā un laika gaitā kļuva pazīstams visā pasaulē ar savu erotisko saturu, šajā jomā konkurējot ar "Playboy".

"Penthouse” guva slavu un finansiālus panākumus, publicējot "Mis Amerikas" Vanesas Viljamsas kailfoto 1984.gadā un rokzvaigznes Madonnas kailfoto uzņēmumus 1985.gadā.

Žurnāls “Playboy” oktobrī paziņoja par atteikšanos no sieviešu kailfotogrāfiju publicēšanas pēc sava dizaina nomaiņas. “Playboy” decembra numurā pēdējoreiz bija publicēti kailfoto, un par modeli bija izraudzīta Pamela Andersone.

Pieaugušajiem domātie žurnāli ir cietuši digitālās revolūcijas dēļ vairāk nekā citi drukas izdevumi, ziņo laikraksts “The Wall Street Journal”.

“Playboy” martā publiskos jaunu attīstības stratēģiju, un arī “Penthouse” apsver darbības diversifikācijas iespējas.

BNS / Foto: Vida Press