25 gadus veca sieviete par migranta uzbrukumu: "Viņš teica, ka vācietes ir domātas tikai seksam"
Vakar kāda 25 gadus veca vāciete piedzīvoja seksuālu uzmākšanos dzelzceļa stacijā Dortmundē. Vīrietis viņai teicis, ka "vācietes domātas tikai seksam". Attēlā: jauniete ar plakātu, kas vēsta "Aizsargājiet mūsu sievietes!"
Pasaulē
2016. gada 19. janvāris, 15:29

25 gadus veca sieviete par migranta uzbrukumu: "Viņš teica, ka vācietes ir domātas tikai seksam"

Jauns.lv

Vācijā nesen iebraucis imigrants vakar vakarā seksuāli uzmācies kādai 25 gadus vecai sievietei, kad viņa pēc darba gājusi mājup no Dortmundes dzelzceļa stacijas, vēsta "Mail Online". Sievietei izdevies izbēgt no vīrieša un izsaukt policiju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā stāsta avoti policijā, sievietei sācis sekot nepazīstams vīrietis un, pietuvojies tuvu klāt, vīrietis piedāvājis naudu apmaiņā pret dzimumaktu. Kad viņa atteikusies, uzbrucējs kļuvis agresīvāks un sācis aizskart viņas ķermeni sakot, ka "vācietes ir domātas tikai seksam". 25 gadus vecā sieviete paguvusi no varmākas aizbēgt un par uzbrukumu ziņot policijai. Vīrietis šobrīd tiek meklēts; policija lūdz atsaukties vakardienas incidenta aculieciniekus.

Saskaņā ar policijas ziņojumu, šis cilvēks tikai nesen ieradies Vācijas pilsētā Dortmundē, turklāt viņš varētu būt viens no grupas seksuāli uzbudināto migrantu, kuri masveidā uzbruka vācietēm Jaunā gada svinību laikā Ķelnē.

Sievietes sacītais par migrantu patiesajām domām par vācu sievietēm nāk klajā brīdī, kad izskan informācija saistībā ar Ķelnes uzbrukumos iesaistītajām personām. Kā noskaidrojies, pirmais aizturētais ir 26 gadus vecs Alžīrijas pilsonis - viņu aizturēja bēgļu nometnē Kerpenā, turklāt primāri uz aizdomu pamata par mobilā tālruņa zādzību pagājušās nedēļas nogalē. Līdz ar šo imigrantu arestēti vēl divi jauni vīrieši - 22 un 24 gadus veci arīdzan alžīrieši, kurus vaino gan par seksuāliem uzbrukumiem Ķelnē, gan laupīšanām Vācijas rietumu pilsētā Āhenē. Tāpat zināms, ka Dortmundē aizturēti trīs pusaudži, kuri uz ielas uzbrukuši transseksuāliem cilvēkiem.

Kopumā par Jaungada seksuālo noziegumu virkni aizdomās tur 21 personu, no kurām astoņas šobrīd atrodas apcietinājumā.

Gan Dortmundē, gan Ķelnē joprojām valda liela spriedze saistībā ar valsts spēju integrēt iebraucējus, kuru skaits sasniedz jau teju miljonu. Vācijas sirdī sievietes uz ielas vairs nejūtas droši, turklāt zināms, ka pilsētā masveidā izpirkti piparu gāzes baloniņi.


Kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA