"Putina baikeris" un miljons amerikāņu ienaidnieki Groznijā godina Kadirovu. FOTO
Amerikāņu demokrātijas ienaidnieki Groznijā godina Kadirovu un Putinu.
Pasaulē
2016. gada 22. janvāris, 14:11

"Putina baikeris" un miljons amerikāņu ienaidnieki Groznijā godina Kadirovu. FOTO

Jauns.lv

22. janvārī Groznijā notika mītiņš Čečenijas līdera Ramzana Kadirova atbalstam. Vietējais TV ziņo, ka pasākumu organizējušas Čečenijas jaunatnes un sociālās organizācijas. Mītiņa dalībnieki izrādīja lojalitāti Kadirovam un Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam. Sanākušie cilvēki nozākāja tos, kuri pēc viņu domām ir Krievijas nodevēji. To skaitā tika minēti Aleksejs Navaļnijs, Mihails Hodorkovskis un citi Kremļa opozicionāri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Čečenijas iekšlietu ministrija ziņo, ka mītiņā piedalījušies aptuveni 1 miljons cilvēku, starp kuriem bija arī musulmaņu un pareizticīgo garīdznieki, valsts domes darbinieki un "Putina baikeris" Aleksandrs Zaldostanovs, kurš plašāk pazīstams ar iesauku ķirurgs.

"Pazemīga paklanīšanās Čečenu republikas līderim Ramzanam Kadirovam par godīgumu un atklātību. Vēlos jums pastāstīt, ka atbildēt ienaidniekam mēs varam tikai ar mūsu solidaritāti, solidaritāti ar Krievijas prezidentu un mūsu vienotību. Būs vēl nedaudz jāpakaro par brīvību no amerikāņu demokrātijas." - mītingā teica ķirurgs.

 

Kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA, EPA/LETA