Atklājas patiesība par bēgļu Berlīnē it kā izvaroto krievu meiteni Ļizu
Berlīnes krievu diaspora pulcējas mītiņā Ļizas atbalstam, taču meitenes mobilā tālruņa dati atklāj citu ainu – viņa tajā naktī patiesībā lūgusi patvērumu paziņām un slēpusies pie viņiem, nevis izvarota.
Pasaulē
2016. gada 30. janvāris, 22:09

Atklājas patiesība par bēgļu Berlīnē it kā izvaroto krievu meiteni Ļizu

Jauns.lv

13 gadu vecā Ļiza, ko melnīgsnēji vīrieši (pēc izskata imigranti) Berlīnē it kā “nolaupījuši” un seksuāli izmantojuši kādā dzīvoklī, patiesībā slēpusies sava drauga mājās, jo “viņai bijušas problēmas skolā”. Lieta pašreiz ir izbeigta, vēstī vācu izdevums “Bild”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

29. janvārī “Berlīnes Ļizas” lieta tika izbeigta, “Bild” žurnālistiem apstiprināja prokuratūras pārstāvis Martīns Štelners. Pēc viņa teiktā, savu 30 pazušanas stundu laikā pusaudze nav ne izvarota, ne arī ar viņu veiktas citas seksuāla rakstura darbības. Štelners tāpat arī piebilda, ka noskaidrot patiesību šajā stāstā palīdzējuši pašas Ļizas mobilā telefona datu atšifrējumi.  

Pārbaudot Ļizas telefona datus, izmeklētāji atklāja svarīgu liecinieku. “Mēs atradām 19 gadu vecu jaunieti. Pie viņa bija Ļizas mantas,” paskaidroja prokuratūras pārstāvis. Ļizas paziņas pastāstīja: meitene lūgusi, vai drīkst pārnakšņot pie viņiem, jo uz skolu izsaukti meitenes vecāki.

Pēc vācu laikraksta vēstītā, Ļizas 19 gadu vecais draugs un viņa māte izmeklētājiem apliecinājuši, ka liktenīgajā 11. janvāra “izvarošanas naktī” pusaudze patiesībā viņu mājās slēpās no saviem vecākiem.

Kasjauns.lv / ekrānuzņēmums no Youtube


Tēmas