Indijā vilciens sabrauc pusaudzi, kurš mēģinājis uzņemt selfiju
Vilciens sabrauca pusaudzi, kurš uzkāpa uz sliedēm, lai uzņemtu selfiju.
Pasaulē
2016. gada 1. februāris, 11:42

Indijā vilciens sabrauc pusaudzi, kurš mēģinājis uzņemt selfiju

Jauns.lv

Indijā zem vilciena ir gājis bojā pusaudzis, kurš mēģināja uzņemt selfiju (pašbildi) braucoša vilciena priekšā, pirmdien paziņoja policija.

Pasažieru vilciens sabrauca pusaudzi valsts dienvidu pilsētā Čennajā svētdienas vakarā drīz pēc tam, kad viņš, ejot mājās kopā ar draugiem, uzkāpa uz sliedēm, lai uzņemtu selfiju.

"Tas bija dīvains negadījums. Tagad vairāk pusaudžu ir kļuvuši atkarīgi no selfijiem,” sacīja dzelzceļa policijas pārstāvis Čennajas piepilsētā Tambaramā.

16 gadus vecais zēns, kurš bija pavadījis dienu zooloģiskajā dārzā, gāja pa priekšu vilcienam un gaidīja to piebraucam tuvāk, lai uzņemtu iespaidīgu foto.

Dažas nedēļas pirms tam policija Indijas ziemeļrietumu pilsētā Mumbajā sāka vērsties pret bīstamiem selfijiem pēc tam, kad kāds vīrietis noslīka, mēģinot izglābt meiteni, kas selfija uzņemšanas laikā bija iekritusi jūrā.

Mumbajas policija identificēja 16 bīstamas selfiju vietas un lūdza pašvaldību uzstādīt brīdinājuma zīmes un izvietot dzīvības glābējus.

Pērn maijā kāda sieviete Krievijā nejauši nošāvās ar pistoli, pozējot selfijam ar šo ieroci.

ASV izmeklētāji pērn februārī paziņoja, ka kāds pilots, atkārtoti uzņemot selfijus, izraisīja vieglās lidmašīnas avāriju un abu tajā esošo cilvēku bojāeju.  

BNS / Foto: Vida Press