Kautiņš Minhenes metro: migranti uzbrūk pensionāriem, kuri no tiem aizstāvēja jaunu sievieti. VIDEO
Divi vācu džentlmeņi aizstāvēja jaunu sievieti no uzmācīgu migrantu grupas. Metro vagonā izcēlās konflikts.
Pasaulē
2016. gada 2. februāris, 08:51

Kautiņš Minhenes metro: migranti uzbrūk pensionāriem, kuri no tiem aizstāvēja jaunu sievieti. VIDEO

Jauns.lv

Minhenes iedzīvotājs Toms vakar nofilmēto video ievietoja sociālajā tīklā "Facebook", un šodien par incidentu jau raksta vairāku valstu ietekmīgi mediji. Īsajajā video redzams šokējošs brīdis, kā no iebraucēju kompānijas "atraujas" divi pusmūža vīrieši, kuri, kā vēsta aculiecinieka informācija, centušies aizstāvēt no šiem vīriešiem kādu gados jaunu sievieti.

Dramatiskā aina uzņemta kādā no Minhenes (Vācijā) pazemes metro maršrutiem.

Agresīvie vīrieši varētu būt arābu vai Austrumeiropas izcelsmes, taču skaidrs, ka tie ir patvēruma meklētāji, vēstī "Mail Online".

Ieraksts mobilajā tālrunī liecina, ka iebraucēju kompānija pazemojošā veidā centās "tikt galā" ar diviem vācu vīriešiem. Aculiecinieks Toms stāsta, ka kautiņš izcēlās pēc tam, kad kāds no migrantiem neaicināts uzlika roku pār plecu nepazīstamai pasažierei vilcienā, kura centusies to nogrūst, un uz notiekošo reaģējis viens no pensionāriem. Migrants, sarūgtināts par dāmas noraidījumu, ar spēku skaļi iesitis pa loga stiklu, pēc kā konflikta situācija vagonā attīstījusies - iejaucās nu jau divi kungi, un sākās dūru vicināšana un sava pārspēka demonstrēšana pār pensionētajiem vīriešiem.

Kopumā konfliktā bija iesaistīti seši vīrieši, no kuriem četri bija iebraucēji. Situācija atrisinājās, metro apstājoties Sedlindžertoras stacijā. "Tajā brīdī mēs neko nevarējām izdarīt," vēlāk pastāstīja metro pārstāvis.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka situācija ar bēgļu uzbrukumiem sievietēm eskalējas gan Vācijā, gan Skandināvijā.


Kasjauns.lv

Tēmas