foto: ekrānuzņēmums no video
Čečenu līderis Kadirovs uzdāvina luksusa mersedesu piecgadīgam zēnam, kurš atspiedās vairāk nekā 4000 reižu
Rahims Kurijevs no grīdas atspiedās 4105 reizes divu stundu un 26 minūšu laikā, bet apgalvo, ka varot arī 5000 reižu.
Pasaulē
2018. gada 15. novembris, 12:37

Čečenu līderis Kadirovs uzdāvina luksusa mersedesu piecgadīgam zēnam, kurš atspiedās vairāk nekā 4000 reižu

Jauns.lv

Skandalozais Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs īpatnējā, taču sev visnotaļ raksturīgā veidā, paudis atzinību kādam zēnam, kurš jau piecos gados nodemonstrējis čečenu vadonim, ka izaugs par īstu vīru. Balvā par to, ka spējis atspiesties vairāk nekā 4000 reižu, puika no Kadirova dāvanā saņēmis jaunu luksusa mersedesu baltā krāsā.

Par līdera labvēlīgo žestu paziņojis Čečenijas Republikas Fiziskās kultūras un sporta ministrijas vadītājs Musa Hanarikovs.

Vien piecus gadus vecais Rahims Kurijevs no grīdas atspiedās 4105 reizes divu stundu un 26 minūšu laikā.

foto: ekrānuzņēmums no video
Rahims Kurijevs no grīdas atspiedās 4105 reizes divu stundu un 26 minūšu laikā, bet apgalvo, ka varot arī 5000 reižu.

Zēna veikums nav ticis oficiāli ieskaitīts

Zēna veikumu fiksējuši arī Krievijas rekordu grāmatas pārstāvji, taču rekords nav ieskaitīts, jo “pārstāvjiem radušies nenozīmīgi jautājumi”, atsaucoties uz ministriju, vēsta “Ria Novosti”.

Taču Kadirova sajūsma no tā nav mazinājusies – viņš paudis absolūtu pārliecību, ka zēns spēs atkārtot sniegumu tiem, kuriem ar redzēto vēl nav pieticis un motivējis puiku, uzdāvinot viņam “Mercedes-Benz” luksusa modeļa automašīnu (precīzs modelis patlaban nav zināms).

Tiekoties ar zēnu, čečenu vadonis gan piebildis, ka pagaidām zēnu ar balto vācu rumaku jāvizina viņa tēvam: “Šo automašīnu tev nodod Ahmata-Hadži Kadirova labdarības fonda prezidente Aimani Kadirova. Lai tavs tēvs tevi ar to vizina – tu esi pelnījis braukāt ar baltu mersedesu.”

Pats jaunais spēkavīrs Rahims atbildē pauda, ka patiesībā spēj atspiesties vairāk nekā 5000 reižu un sāka demonstrēt savu spēku turpat uz tikko kā iegūtās jaunās automašīnas motora pārsega.

Līdzīgas dāvanas izpelnījušies arī citi

Jāpiebilst, ka teju identiskā veidā Ramzans Kadirovs sveicis Habibu Nurmagomedovu, kurš iepriecināja Čečenijas līderi ar savu uzvaru pār ar odiozo īru jaukto cīņu (MMA) cīkstoni Konoru Makgregoru.

Arī krievu vieglā svara UFC čempions Nurmagomedovs balvā saņēmis luksusa auto “Mercedes-Benz S-Class (W222)”, papildus iegūstot Čečenijas goda pilsoņa titulu, ziņo britu medijs “The Sun”.

Šīs Krievijas republikas goda pilsoņa titulu Kadirovs vasarā piešķīra arī Ēģiptes futbola izlases līderim un “Liverpool” komandas zvaigznei Mohamedam Salāham, kura vadītā izlase par bāzes vietu Pasaules kausa finālturnīra laikā izvēlējās Čečenijas galvaspilsētu Grozniju.

Savulaik Kadirovs Čečenijas goda pilsoņa titulu piešķīra arī slavenajam franču aktierim Žerāram Depardjē.