foto: Vida Press
FOTO: pasakaini skaistu viduslaiku pili Itālijā izīrē par neticami zemu cenu
Pasaulē
2018. gada 12. novembris, 15:08

FOTO: pasakaini skaistu viduslaiku pili Itālijā izīrē par neticami zemu cenu

Jauns.lv

Abruko reģionā Itālijas dienvidu daļā par pavisam draudzīgām cenām tiek izīrēta viduslaiku pils, vēsta "CNN Travel". Interesenti ievērojamo celtni var izīrēt dažādiem pasākumiem - kāzām, kokteiļballītēm, dzimšanas dienām un citām jubilejām.

Pils, kas atrodas Itālijas Rokasleinjas pilsētā, interesentiem tiek izīrēta par 100 eiro. Par šādu summu iespējams izmantot pilnīgi visu 700 kvadrātmetru lielo pils teritoriju. Pilī atrodas kāzu kapela un arī tornis, kurā rīkot elegantas kokteiļballītes. Celtne atrodas kalnā, tāpēc no tās paveras idillisks skats uz zaļo kanjonu un Apenīnu kalniem.

"Mūsu mērķis nav pelnīt naudu, bet gan izmantot šo unikālo iespēju atjaunot vietējo ekonomiku ar viesiem, kas novērtē mazus un neparastus galamērķus," atklājis pilsētas mērs Domeniko Džonjordano, cerot, ka, pateicoties dāsnajam piedāvājumam, izdosies apturēt pilsētas straujo depopulāciju.

foto: Vida Press

Uz pili neved neviens ceļš, interesenti tajā var nonākt tikai kājām. Automašīnas ir jāatstāj pie iebraukšanas ciematā un viesiem kalnā jādodas pa vecām ēzeļu takām, kas veidotas no neapstrādātiem akmeņiem. 

Lai atvieglotu pasākumu rīkošanu, pilsētas mērs Džjonjordano piedāvā palīdzību organizēšanas, transportēšanas un arī loģistikas jomās.