foto: Jeff Rayner/Coleman-Rayner/ Vida Press
FOTO: kā izskatās izvirtuļu ciematā, kur vienkopus mīt 100 pedofili un izvarotāji
"Pervert Park" ir mājas vairāk nekā 100 cilvēkiem, kas tiesāti par seksuāla rakstura noziegumiem.
2018. gada 11. oktobris, 06:32

FOTO: kā izskatās izvirtuļu ciematā, kur vienkopus mīt 100 pedofili un izvarotāji

Jauns.lv

Šī ir vieta, no kuras vietējie izvairās. Sanktpēterburgas pilsētā, Floridas štatā (ASV) pirms vairākiem gadiem izveidojies treileru parks pārtapis oficiālā "Pervertu parkā", kur vienkopus mīt 100-120 krimināli sodīti elementi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Baisākais ciemats Amerikā - "Izvirtuļu parks", kur vienkopus mīt pedofili un izvarotāji

gallery icon
18

Ciematiņš ir visai noplucis un par bagātīgu dzīvi tur nekas neliecina. Rezidentu skaits ciematiņā mainās, bet patstāvīgi tur uz dzīvi apmetušies apmēram simts krimināli sodītu cilvēku. Vairums no viņiem tiesāti par seksuālo vardarbību, izvarošanām, pedofiliju un seksuāla rakstura noziegumiem internetā.

Floridas štata Sanktpēterburgā mīt apmēram 250 000 cilvēku. Interesanti, ka tad, kad uz "Izvirtuļu parku" pārcēlies kāds jauns sodu izcietis cilvēks, vietējās policijas šerifs izplata skrejlapas ar notiesātā attēlu, pazīmēm un pantu, par ko cilvēks sodīts.

Netālu no nometnes dzīvo ģimenes ar bērniem. Tā, piemēram, vietējā Andersonu ģimene mīt tikai dažu metru attālumā no pedofilu "citadeles". Māte Destara Andersone ne reizi vien publiski izteikusies, ka uztraucas: viņa audzina trīs meitas, kuras ik dienu dzīvo apdraudējuma tuvumā. Savukārt pilsētas iedzīvotāja Sāra Sjenna stāsta, ka savu mazmeitu nemitīgi pieskata, un viņa uz un no mājām tiek vesta tikai automašīnā, nekad netiek laista viena. "Jo viņi pastaigājas un vajā gan dienās, gan pa naktīm,"skaidro pensionāre.

Nometne pilsētā izveidota 1996.gadā, un to izveidoja sieviete vārdā Nensija Moraia, kuras dēls tika tiesāts par seksuālu varmācību. Ciematiņa iedzīvotāju vecums ir 25-88 gadi, un viņiem ir iespēja saņemt arī terapeitisku palīdzību savu neveselīgo seksuālo noviržu apkarošanā. Pirms četriem gadiem par šo baiso vietu tika pat uzņemta dokumentālā filma, kas plūca laurus prestižajā Sandensas filmu festivālā.