Šausmas Maskavā: burkā tērpta sieviete nogriež galvu 4 gadus vecam bērnam un skrien ar to pa centru. VIDEO
Saskaņā ar jaunāko informāciju, 38 gadus vecā sieviete bijusi mazās Nastjas aukle. Viņa ar nogrieztu bērna galvu skrēja pa metro staciju.
Pasaulē
2016. gada 29. februāris, 14:00

Šausmas Maskavā: burkā tērpta sieviete nogriež galvu 4 gadus vecam bērnam un skrien ar to pa centru. VIDEO

Jauns.lv

Maskavā, netālu no metro stacijas Oktobra lauks, kāda sieviete, kliegdama „Allahu Akbar!” pārbiedējusi vietējos. Viņa tiek turēta aizdomās par maza bērna slepkavību, ar mazas meitenes galvu staigājot apkārt vismaz 20 minūtes. Daudzi nespējuši noticēt redzētajam un domājuši, ka galva viņas rokās ir lelle. Taču tā tiešām bija 4 gadus vecās Nastjas galva.

Kā vēsta Krievijas mediji, burkā tērptā sieviete bijusi aukle četrus gadus vecam mazulim. Iespējams, viņa tam nogriezusi galvu un ar to devusies ielās, kliedzot, ka Allāhs ir visuvarens. Jau drīz vien metro stacija tika slēgta.

Pirms tam policisti atrada Nastjas M. ķermeni bez galvas izdegušā dzīvoklī, vēsta „Mail Online”. Viņas aukle – visticamāk, šī pati sieviete, identificēta kā 38 gadus vecā Bulčehra Bobokulova. Viņa ir uzbekistāniete.

Kā vēsta dramatiskā notikuma aculiecinieki, īsi pirms aresta sieviete kliegusi, ka ir nogalinājusi bērnu un ka grasās uzspridzināties, kā arī sacījusi „es ienīstu demokrātiju”. Pēc tam viņa lūgusies. Sieviete ir arestēta, bet spridzekļi pie viņas  netika atrasti.

Drīz vien izskanēja informācija, ka aizurētā, visticamāk bija narkotiku reibumā.

"Sagaidījusi, kamēr vecāki ar vecāko bērnu pamet dzīvokli, viņa nenoskaidrotu iemeslu dēļ nogalināja bērnu un paslēpās," pavēstīja Krievijas Izmeklēšanas komitejas Maskavas Galvenās izmeklēšanas pārvaldē.

Sieviete pratināšanas gaitā teikusi, ka viņa šādu soli spērusi vīra neuzticības dēļ. Jāpiebilst, ka, ja slepkavību tiešām veikusi Bobokulova, viņa pārkāpusi vai visus islāma likumus.

Maskavā pie metro stacijas sieviete burkā skrien ar nogrieztu bērna galvu:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video