foto: REUTERS/SCANPIX
Skandalozā Omarosa neapstājas: publisko sarunas ierakstu ar Trampa vedeklu Laru
Pasaulē
2018. gada 17. augusts, 08:18

Skandalozā Omarosa neapstājas: publisko sarunas ierakstu ar Trampa vedeklu Laru

Jauns.lv

Nu jau skandalozu slavu iemantojusī bijusī Baltā nama darbiniece Omarosa Manigolta-Ņūmena publicējusi jaunu sarunas ierakstu, kurā dzirdams Omarosas dialogs ar kādu no ASV prezidentam Donaldam Trampam pietuvinātu cilvēku. Šoreiz - viņa dēla sievu Laru Trampu. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ārvalstu mediji vēstī, ka Omarosa uzskata - Laras Trampas zvans ar darba piedāvājumu par 15 000 ASV dolāriem mēnesī - ir mēģinājums nopirkt viņas klusēšanu. Šis zvans bijušās Baltā nama darbinieces tālrunī atskanēja jau pēc skaļās atlaišanas no prezidenta administrācijas. 

Sarunā dzirdams, kā Lara Trampa, kura ieņem augstu amatu Trampa pārvēlēšanas kampaņas vadībā, piedāvā Omarosai darbu, kura ietvaros viņai laiku pa laikam būtu jāapmeklē sapulces Ņujorkā un jāvada sarunas. 

Trampa sarunā arī piemin: "Mazliet izklausās, ka, acīmredzami, tev kabatā ir lietas, ko izvilkt." Tomēr, pievienojoties kampaņai, viņai par Trampu būtu jāsaka tikai "pozitīvas" lietas. 

Omarosa arī apgalvo, ka no sarunas ar Laru Trampu varējis noprast - iniciatīva šim zvanam nāk no paša Trampa. 

Lara Trampa publiskā paziņojumā vēlāk kritizēja Omarosu, sakot, ka viņas publicētie ieraksti ir viltojumi, tomēr nesakot neko konkrētu par nupat publicēto materiālu. 

Trampa skaidroja, ka vēlējās viņu savā komandā, jo Trampu ģimenei viņa rūp, turklāt viņai ar Omarosu esot izveidojusies cieša saikne, tāpēc bijušās Trampa administrācijas darbinieces rīcība, publicējot šo sarunu, esot šokējoša un šī nodevība viņai sāpot personiskā līmenī. Saruna, pēc Laras Trampas teiktā, notikusi vēl pirms bija publiski zināms par Manigoltas-Ņūmenas "rupjajiem ētikas pārkāpumiem". 

Omarosa tikmēr sola neapstāties, sakot, viņai ir pierādījumi par Trampa korumpētību, kā arī citi "jaunumi", kurus viņa pataupīs līdz "īstajam brīdim". 


 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās