foto: Ekrānuzņēmums
Lietuvā bez vēsts pazudusi odioza sabiedrības dāma, kura iepriekš lielījusies ar saviem miljoniem
Pazudusī 28 gadus vecā Sandra sociālajos tīklos un policijas rīcībā esošajā pases foto.
2018. gada 22. jūlijs, 21:50

Lietuvā bez vēsts pazudusi odioza sabiedrības dāma, kura iepriekš lielījusies ar saviem miljoniem

Jauns.lv

Lietuvas policija meklē bez vēsts pazudušo 28 gadus veco Sandru Grafiņinu, par kuru ziņu nav jau kopš 1.jūlija, vēsta kaimiņvalsts lielākie mediji.

17.jūlijā Lietuvas policijas Kauņas policijas iecirknī vērsusies pazudušās Sandras Grafiņinas māsa, vēstot, ka par sievieti nav ziņu kopš 1.jūlija, kad māsas pēdējoreiz sazinājušās. Pazudusī Grafiņina pēdējos gadus dzīvoja Lielbritānijā, taču varētu būt pārbraukusi mājās uz Lietuvu 1.jūlijā. Kopš tā laika par viņas gaitām nav ne vēsts. Sievieti meklē gan Lietuvas, gan Lielbritānijas likumsargi. 

foto: Ekrānuzņēmums
Sandra vienā no TV šoviem, kur stāstīja par savu veiksmīgo dzīvi.

Pazudusī sieviete Lietuvā ir zināma kā šovu zvaigznīte. Viņa dziedājusi grupā "Olialia pupytės" un vietējā presē daudz klāstījusi savu privāto dzīvi. Grafiņina apprecējās ar turīgu uzņēmēju Lielbritānijas pilsoni Naidželu, uzvārdu mainīja uz viņa Vestmakoleju un sociālajos tīklos un medijos aizgūtnēm lielījās ar jauniegūto statusu, kā arī miljoniem savā kontā.

Laulībai gan nebija ilgs mūžs, proti, Grafiņina iesniegusi šķiršanos pēc tam, kad sastapusies ar vīra vardarbību, vēstīja Lietuvas mediji. Vienlaikus viņas vīrs medijiem pauda, ka Sandra vien lielījusies ar jauniegūto bagātību un nekādu miljonu viņas rīcībā neesot.

Pārim ir kopēja meita, pazudusī Grafiņina arīdzan audzināja dēlu no savas pirmās laulības. Naidžels Vestmakolejs turpina dzīvot Lielbritānijā, taču Kauņas iedzīvotāja Sandra Grafiņina ir pazudusi bez vēsts kopš jūlija sākuma.

foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete iepriekš lepojās ar ieprecēšanos turīga britu vīrieša ģimenē.

Šī gada janvārī britu bāriņtiesai pienāca informācija, ka sievietei ir problēmas ar alkoholu. Grafiņinu viņas pašas mājās atrada māte un izsauca mediķus. Slimnīcā jaunajai sievietei tika konstatēts 3,21 promiļu liels reibums, turklāt viņa uzvedusies agresīvi. Vienlaikus viņa sacījusi, ka alkoholu vispār nelieto, raksta lietuviešu "Delfi".