Kā Mišela Obama pārsteidza latviešu Ērika un Lindas ģimeni. VIDEO
Vašingtonā dzīvojošo latviešu Ērika Brola un Lindas Bilsenas ģimeni pārsteigusi ASV pirmā lēdija Mišela Obama, negaidīti ierodoties viņu piemājas dārziņā un uzslavējot viņu izaudzētos ķiplokus.
Pasaulē
2016. gada 8. marts, 18:30

Kā Mišela Obama pārsteidza latviešu Ērika un Lindas ģimeni. VIDEO

Jauns.lv

Kādu Vašingtonas pievārtē – Brūklandē dzīvojošu latviešu ģimeni februāra beigās negaidīti apciemojusi ASV pirmā lēdija Mišela Obama un to uzslavējusi par veselīga dzīvesveida piekopšanu. Viņa latviešu mājā paviesojusies vairāk nekā pusstundu.

Veselīga dzīvesveida kampaņas „Let’s Move” („Kustēsimies!”), kuras patronese ir Obama, ietvaros ASV pirmā lēdija sākusi apciemot mazdārziņus skolās un ģimenēs, šādi pievēršot sabiedrības uzmanību veselīgam dzīvesveidam un bioloģiskajai saimniecībai. Viņa negaidot ierodas mazdārziņos laikā, kad tur notiek televīzijas pārraides uzņemšana. Tā sportiski tērptā lēdija ieradās latviešu Ērika Brolis un Lindas Bilsenas mājā. Latviešiem, domājot, ka tiek uzņemta televīzijas pārraide „Māja un dārzs”, viņiem aiz muguras pēkšņi uzradās sportiski tērptā pirmā lēdija. Viņa latviešu pāri pamatīgi pārsteidza.

Savukārt Obamu pārsteidzis tas, cik cītīgi latvieši seko līdzi veselīgam dzīvesveidam, un šajā jomā Obama mūsu tautiešus nosauca par čempioniem. Obama mūsējos uzslavēja gan par izaudzētajiem ķiplokiem, gan izveidoto komposta kaudzi.

Amerikas Latviešu apvienība savā mājaslapā raksta, ka piemājas dārziņu latvieši ierīkoja 2013. gadā, jo gribēja pievērsties veselīgai saimniekošanai. Sīkāk, kā noritēja Mišelas Obamas vizīte pie latviešiem, skatieties videosižetā.

Mišela Obama apciemo latviešu ģimeni, lai to kārtīgi uzslavētu! Mišelas Obamas pārsteiguma vizītes (viņas viesošanās pie latviešu ģimenes – no 2.24 min.) Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: TV3 Ziņas