foto: AFP
Nīderlandes karalienes 33 gadus vecā māsa izdarījusi pašnāvību - tamdēļ tagad atcelts Latvijas apmeklējums
Inesa Zorgeta (attēlā) bija jaunākā māsa karalienei Maksimai.
2018. gada 7. jūnijs, 19:54

Nīderlandes karalienes 33 gadus vecā māsa izdarījusi pašnāvību - tamdēļ tagad atcelts Latvijas apmeklējums

Jauns.lv

Nīderlandes karalienes Maksimas māsa Inesa beigusi dzīvi 33 gadu vecumā, ziņo BBC. Visticamāk, tā bijusi pašnāvība, norāda avoti policijā.

foto: AFP
Dzīvojamā ēka Buenosairosā, kur mirusi Zorgeta.

33 gadus vecā Inesa Zorgeta atrasta mirusi savā dzīvesvietā Buenosairosā, Argentīnā. Mediji norāda, ka karalienes Maksimas māsa cietusi no depresijas. Buenosairosā Inesa strādāja par ierēdni. Arī Nīderlandes karaliene Maksima nāk no Argentīnas. Nīderlandes karaļnams jau izplatījis Maksimas paziņojumu, ka viņa jūtas ļoti satriekta par māsas nāvi", un šis ir skumjš laiks visai ģimenei. Nīderlandes karaļpārim nākamnedēļ bija ieplānota vizīte uz visām trim Baltijas valstīm, arī Latviju, taču karaliene to lūgusi atcelt, vēsta BBC.

Inesas un Maksimas tēvs Žoržs Zorgeta mira pagājušajā gadā 89 gadu vecumā, viņš bija Argentīnas lauksaimniecības ministrs un bija asi debatējis ar Nīderlandi - pirms savstarpēji iemīlējās viņa meita un Nīderlandes princis. 47 gadus vecajai karalienei Maksimai vēl bez māsas Inesas ir divi brāļi un trīs pusmāsas un pusbrāļi.

Nīderlandes karaļa ģimene atzīmē piekto valdīšanas gadadienu

Nīderlandes karalis Vilems Aleksandrs ar kundzi karalieni Maksimu un visām trim meitām atzīmējis piekto gadadienu, kopš ir šīs karalistes valdošais ...

gallery icon
17